Skip to main content

Liviu Mihaiu revine la TVR 1. Săptămâna viitoare, ediţii speciale despre soarta Televiziunii

 
Liviu Mihaiu
Liviu Mihaiu

Liviu Mihaiu revine săptămâna viitoare la TVR1. El va realiza de luni până joi o serie de ediţii speciale ale emisiunii Între bine şi rău despre soarta Televiziunii Române. Programele de săptămâna viitoare moderate de Liviu Mihaiu vor fi difuzate de la ora 21.00.

Publicitate

Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, Liviu Mihaiu va fi prezent cu o emisiune la TVR şi în grila de primăvară a postului public.

Reamintim că TVR a întrerupt colaborarea cu Liviu Mihaiu în iunie 2014, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Mihaiu revine la TVR 1 într-o săptămână specială, în care toate talk-showurile din prime-time vor dezbate soarta TVR, sub genericul „Săptămâna TVR".

Cu această ocazie, apare pe post şi Mircea Radu. El va discuta despre situaţia TVR, de luni până joi, de la ora 18.00. Şi Marina Almăşan va vorbi despre criza Televiziunii Române, în emisiunea sa de vineri, Ne vedem la TVR, difuzată de la ora 17.00.

Potrivit reprezentanţilor TVR, în săptămâna 29 februarie - 4 martie TVR 1 va difuza o serie de dezbateri "cu cărţile pe faţă, cu adevăruri spuse fără ocolişuri".

"Bună sau rea, depăşită de vremuri sau încă având potenţial pentru publicul român, televiziunea publică încă există. Ce facem cu ea? În „Săptămâna TVR”, vorbim dacă vrem sau nu să o salvăm. Încercăm să aflăm cine este responsabil pentru situaţia de azi. Oameni din TVR şi din afara televiziunii, oameni care iubesc sau nu TVR, cei care răspund de această instituţie se prezintă în faţa telespectatorilor Televiziunii Române, într-un exerciţiu de sinceritate", se arată într-un comunicat de presă al TVR 1.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • maria maria
    daca tvr-ul continua cu aceste specimene gen; liviu mihaiu, marina almasan, corina danila, iuliana marciuc... atunci va meritati soparta, eu nu sunt dispusa sa platesc o taxa pentru aceste nulitati cu atit mai mult nu urmaresc tvr-ul de ani buni.
  • seneca seneca
    Deci TVR aflat in faliment plateste un colaborator extre cu mii de euro ( in acest caz Mihaiu) ca sa faca o emisiune despre falimentul TVR? nu sesizeaza nimeni ironia? bineinteles doamna irina radu considera si ea ca si predecesorul ca ideile ei sunt geniale si bineinteles geniul e scump...asta in timp ce le explica amaratilor de angajati care si-au cerut drepturile legale, ca ei au bagat tvr in faliment...delicios...
  • Maria Maria
    @Eugen

    "De ani de zile doar vaiete și șantaj dar..."

    Pai cum sa nu fie VAIETE cand stii ca duci zilnic in spate o datorie de milioane de euro. Si culmea, nimeni nu-i cerceteaza pe cei care au facut aceste datorii.
    SANTAJ? Nu! Daca totoate santajele, descoperite sau nu, ar fi ca cel practicat de TVR, am fi o tara relativ normala.
  • Eugen Eugen
    Asta e reacția mult așteptată a TVR ca să-și justifice existența, o dezbatere despre criza prin care trec? Nu mai bine ar fi să facă măcar un program de mare succes, o emisiune care să adune audiență și aprecieri, măcar una? Cu atâția profesioniști cu care se laudă nu sunt capabili să facă măcar un program de top, orice are fi el, piesă de teatru, film, concurs...Să fie liniștiți, bani au să primească, statul nu-și lasă de izbeliște copiii chiar dacă nu-s buni de nimic...dar măcar să arate că pot! De ani de zile doar vaiete și șantaj dar la realizări n-am reținut nimic. Auzi colo, Liviu Mihaiu se întoarce...de parcă ar fi Abracadabra se întoarce! Măcar s-ar bucura copiii...
  • livia pila livia pila
    Numai de Liviu Mihaiu nu aveam nevoie. Alta idee marca Irina Radu!

Trimite un comentariu

sus