Skip to main content

News.ro a semnat un parteneriat cu o agenţie de flux foto editorial

 
News.ro a semnat un parteneriat cu o agenţie de flux foto editorial

News.ro, agenţia de presă a foştilor Mediafax, a semnat un contract de parteneriat cu agenţia de flux foto editorial Inquam Photos, prin care cele două instituţii vor colabora pentru a oferi cititorilor www.news.ro şi abonaţilor fotografie editorială, în timp real.

Publicitate

Prin noul parteneriat, Inquam Photos va furniza agenţiei News.ro fotografii realizate de către fotojurnalişti cu peste 10 ani de experienţă în cele mai mari trusturi media din România, potrivit reprezentanţilor News.ro..

”Strategia noastră este să oferim, chiar de la început, servicii complete de agenţie de presă, ceea ce înseamnă că fluxul foto este foarte important în dinamica generală a agenţiei. Împreună cu Inquam Photos vom putea ilustra cele mai importante evenimente ale zilei, din toate domeniile, la nivel naţional, la standarde specifice agenţiei de presă”, a declarat directorul general al News.ro, Cristian Dimitriu.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • gabi gabi
    Oare orlando care nici nu stia saracul ca la mediafax se dau salariile la plicuri!!!! o sa procedeze la fel cu astia? buchetele, plicuri, drepturi de autor, etc? ca multi sunt in dosarele alea numai el este Anica cinstita, el si cu pescariu in alte dosare...
  • CB CB
    Wow! Care este relevanta atata timp cat vorbim de o agentie care nu a transmis nicio stire pana acum?
  • Iulian Iulian
    Puteti schimba imaginea cu cea de calitate, www.news.ro si salvati poza.. Are o dimensiune si calitate mult mai OK, decat aceasta:)

Trimite un comentariu

sus