Skip to main content

"Trăiește-l", nu "ignoră-l". Pepsi schimbă mesajul unui panou publicitar după ce a primit reacții negative

 
"Trăiește-l", nu "ignoră-l". Pepsi schimbă mesajul unui panou publicitar după ce a primit reacții negative
Sursa foto: Cristian Lupșa, pe pagina de Instagram

Slogan cu scandal. „Filmul e un moment. Ignoră-l”, unul dintre sloganele Pepsi din campania aniversară, a fost schimbat după ce internauții l-au criticat intens. 

Mesajul a fost postat pe Facebook de un utilizator și a început repede să circule. Sloganul „Filmul e un moment. Ignoră-l” apărea pe un mash uriaș pe bulevardul Magheru din Capitală, foarte aproape de cinema Scala.

Publicitate

După ce a stârnit reacții, Pepsi a ieșit cu explicații. Tot pe Facebook.

„Nu a fost intentia noastra ca, prin acest vizual, sa lezam in vreun fel pe toti cei implicati in industria cinematografiei. Ceea ce ne-am dorit a fost sa reamintim romanilor de acea perioada din ultimii 50 de ani in care cuplurile mergeau la film si pentru a se bucura de un sarut, departe de privirile iscoditoare ale celorlati. Erau vremuri cand afisarea in public a afectiunii nu era privita atat de natural precum in zilele noastre. (...) vom modifica mesajul vizualului astfel incat sa nu mai lase loc de interpretari”, au transmis cei de la Pepsi. 

Astăzi, panoul a fost schimbat, după cum se poate vedea într-o fotografie postată de jurnalistul Cristian Lupșa pe pagina sa de Instagram

În locul său a apărut un alt slogan: „Filmul e un moment. Trăiește-l în doi”. 

 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • @ted: Ted, sincer, mă bucur şi te invidez că tu ai înţeles mesajul acelui banner şi mai ales legătura sloganului cu cei 50 de ani de Pepsi in România.
  • Marian, eu zici sa-i reclami si pe producatorii de blugi rupti... Cum au avut tupeul sa strice si uzeze pantaloni inainte de a-i vinde? Apoi au tupeul maxim sa ceara pret de nou pe o pereche de pantaloni uzati si abuzati. Curata nerusinare!
  • Da'cu sloganul ăsta ce fac, că nu-i mai breaz ?

    ”Stilul e un moment. Murdăreşte-l.”

    http://www.simplybucharest.ro/?p=33999

Trimite un comentariu