Skip to main content

Povestea ţigărilor Carpaţi şi legea antifumat, între cele mai populare pe Facebook

 
Povestea ţigărilor Carpaţi şi legea antifumat, între cele mai populare pe Facebook

Povestea dispariţie mărcii de ţigări româneşti Carpaţi şi două ştiri despre interzicerea fumatului în spaţii închise au trezit interesul internauţilor. Articolul apărut în Adevărul despre brandul Carpaţi a fost în topul distribuirilor pe Facebook.

Publicitate

Materialul intitulat "Cum a dispărut cea mai cunoscută marcă de ţigări româneşti. Carpaţi - brandul inventat în comunism, îngropat în capitalism" a fost distribuit de aproape 1.200 de ori pe reţeaua de socializare, potrivit unei monitorizări Facebrands pentru Paginademedia.ro.

Din articol:

"Cei mai mulţi români care au deprins viciul fumatul înainte de Revoluţie au pus pentru prima dată în gură ţigări Carpaţi. Brand renumit la nivel naţional până nu demult, ţigările Carpaţi au încetat să se mai găsească pe piaţă odată cu falimentarea fabricilor româneşti de prelucrare a tutunului. Brandul Carpaţi a apărut în anul 1931, ţigările fiind produse pentru prima dată la Sfântul Gheorghe."

Între cele mai distribuite articole de pe site-urile de ştiri se mai numără una de pe Mediafax.ro şi una de pe TVR.ro.

Cele mai share-uite articole de pe site-urile de ştiri, într-o selecţie realizată de Paginademedia.ro şi Facebrands PRO:

1. adevarul.ro, “Cum a dispărut cea mai cunoscută marcă de ţigări româneşti. Carpaţi - brandul inventat în comunism, îngropat în capitalism”, de Ionuţ Benea,

- 1.189 share-uri pe Facebook.

2. mediafax.ro, “Preşedintele Klaus Iohannis a PROMULGAT legea care interzice fumatul în spaţii publice”,

- 1.024 share-uri pe Facebook.

3. tvr.ro, “Terapie cu maidanezi. Primul centru din Europa, inaugurat la Bucureşti”,

- 748 share-uri pe Facebook.

4. adevarul.ro, “Liceenii români care au dat clasă doctoranzilor IT. Profesor: „Informatica aplicată îi face să devină creativi“”, de Sabina Ghiorghe,

- 716 share-uri pe Facebook.

5. ziare.com, “Nu se mai fumeaza in baruri si restaurante! Iohannis a promulgat legea (Video)”,

- 700 share-uri pe Facebook.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus