Skip to main content

PRESA DE AZI. Adevărul: "Cătălin Voicu, salvat de puşcărie cu ajutorul Monitorului Oficial"

 
PRESA DE AZI. Adevărul: "Cătălin Voicu, salvat de puşcărie cu ajutorul Monitorului Oficial"

Presa de astăzi tratează pe prima pagină subiecte dintre cele mai diverse, de la proiectul PNL pentru sănătate, la povestea ascensiunii lui Victor Ponta.

Publicitate

Ziarul Adevărul îşi deschide ediţia de astăzi cu un articol despre fostul senator PSD Cătălin Voicu, care ar putea fi eliberat vineri din închisoare pentru că Monitorul Oficial încă nu a publicat ordonanţa care suspendă prevederea care îi favorizează pe "savanţii puşcăriilor". "Cătălin Voicu, salvat de puşcărie cu ajutorul Monitorului Oficial", este titlul publicat de Adevărul, pe prima pagină.

Paginademedia.ro prezintă, în continuare, titlurile şi principalele subiecte ale presei de astăzi.

Evenimentul zilei: "Proiectul PNL pentru sănătate. Ne ajută sau ne refuză dreptul la tratament gratuit?". Refuzi programele de prevenţie, adică nu mergi la medic, în încercarea de a preveni contactarea sau dezvoltarea bolilor? Atunci rişti să suporţi din propriul buzunar costurile tratamentelor ulterioare. Aceasta ar fi chintesenţa proiectului de lege al deputaţilor PNL.

România liberă: "Ascensiunea unui premier al României". Ziarul a lansat un serial de investigaţii dedicat ascensiunii premierului Victor Ponta. În cele 14 episoade va încerca să scoată la iveală conexiunile transpartinice care îl leagă de opozanţii politici de prim calibru, cu care se duela în viziuni ideologice, dar cu care în afara programului de lucru derula relaţii de afaceri.

Jurnalul Naţional: "Cât de greu se lasă preoţii când aud de o nuntă gay". Biserica reacţionează dur când vine vorba de o căsătorie între persoane de acelaşi sex. Dogmele bisericeşti nu sunt în acrod cu aşa ceva, iar astfel se poate ajunge până la strângerea de semnături pentru modificarea Constituţiei. Mai exact, în Constituţie ar trebui să scrie clar că o căsătorie poate exista doar între un bărbat şi o femeie.

Academia Caţavencu: "Eurotinder". "Aplicaţia de matrimoniale Tinder a înregistrat o activitate neobişnuită în avans de Valentine's Day în Europa. În timp ce pe raza Ungariei interesul pentru autohtoni a scăzut aproape de zero, în Germania, odată cu valul de imigranţi, profilul Angelei Merkel a fost bombardat de Super Like-uri", scrie săptămânalul de satiră, pe prima pagină.

Gazeta Sporturilor: "Ciao, Bourceanu?". Bourceanu încearcă fără succes să-şi restarteze cariera. "Nu mai poate juca la nivel înalt! Mai rău ne încurcă!", a răbufnit Gigi, iritat şi de ultimul episod în care a fost implicat fotbalistul, surpins petrecând cu lăutarii în zori.

Libertatea: "Familia din umbră are grijă de afaceri". De afacerile milionarului Ioan Neculaie se ocupă fosta soţie, de care a divorţat în 2007, şi fiul în vârstă de 30 de ani.

Click!: "Anca Pandrea nu-şi găseşte liniştea după moartea actorului. A făcut din casă altar pentru Iurie Darie".

Rubrica Presa de azi este realizată cu susţinerea companiei de monitorizare Media Image.

Primele pagini ale ziarelor, în secţiunea Presa de azi (click foto):

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus