Skip to main content

PRESA DE AZI. Evenimentul zilei: "Alina Gorghiu 'l-a săpat' pe Cristian Buşoi până a dat de Orban"

 
PRESA DE AZI. Evenimentul zilei: "Alina Gorghiu 'l-a săpat' pe Cristian Buşoi până a dat de Orban"

Desemnarea lui Ludovic Orban drept candidat al liberalilor la Primăria Bucureşti este unul dintre subiectele tratate pe prima pagină de presa de azi. "Alina Gorghiu 'l-a săpat' pe Cristian Buşoi până a dat de Ludovic Orban", titrează Evenimentul zilei în deschiderea ediţiei de astăzi.

Publicitate

"Decizia ca Ludovic orban să intre în cursa pentru Primăria Bucureşti din partea liberalilor a fost luată ca urmare a unor discuţii pe care co-preşedinţii PNL Alina Gorghiu şi Vasile Blaga le-au avut cu Cristian Buşoi, fostul candidat. Cei doi nu şi-au exprimat vreodată susţinerea pentru candidatură a europarlamentarului PNL", scrie EVZ, pe prima pagină.

Paginademedia.ro prezintă, în continuare, titlurile şi principalele subiecte ale presei de astăzi.

Adevărul: "Daune de 50.000 de lei pentru că i-au schimbat copilul la naştere". Tribunalul Piatra Neamţ a hotărât definitiv obligarea Spitalului Târgu Neamţ la plata a 50.000 de lei daune morale pentru o tânără a cărei fetiţă a fost schimbată imediat după naştere, din neglijenţa cadrelor medicale".

România liberă: "Corupţia, motiv pentru care în România există cea mai săracă regiune a Europei". Markku Markkula, preşedintele Comitetului European al Regiunilor, a explicat într-un interviu pentru RL care au fost greşelile făcute de România în ceea ce priveşte mecanismul de alocare şi absorbţie a fondurilor UE.

Jurnalul Naţional: "Majorarea salariilor bugetarilor, pusă pe hold". Discuţiile pe noua lege a salarizării au eşuat. Premierul Dacian Cioloş spune că variantele pe care s-a lucrat nu ţin cont de "posibilităţile bugetare ale României".

Academia Caţavencu: "MicJegăr". Liviu Dragnea este caricaturizat pe prima pagină a ziarului de satiră. Acesta spune "Duşmanii făr' de valoare/ M-au picat la defăimare,/ Însă Dragnea e mai hoţ,/ Face-o lege mai cu moţ!". "Liviu, Copilul Minune al norock-ului socialist mioritic, un bolovan rostogolit din cimitirele Teleormanului, pe piaţa dâmboviţeană a manelelor legislative", scris, pe prima pagină, săptămânalul de satiră.

Gazeta Sporturilor: "Şeful pompierilor cere ce are deja!". Ziarul publică documente despre care inspectorul şef al IGSU spunea joi că nu există. Ziarul de sport a publicat rezultatul testului de foc pentru Stadionul Naţional despre care şeful pompierilor nu ştia că a fost făcut, deşi este eliberat chiar de laboratorul din subordinea sa.

Click!: "Leonard miron face nuntă cu iubitul spaniol". După 15 ani de relaţie, Leonard Miron şi iubitul său Miguel Gonzales de la Fuente s-au hotărât să se căsătorească.

Libertatea: "Bătălia l-a costat 25.000 de lei". În aprilie 2005, Pepe şi fratele său Miguel au intervenit într-o altercaţie dintr-un bar între nepotul lor şi un tânăr avocat. Procesul deschis cântăreţului a durat 9 ani, iar la final Pepe a fost condamnat la închisoare cu suspendare şi la plata unor despăgubiri de 25.000 de lei, bani pe care avocatul i-a obţinut de la vedetă executându-i silit contractele de televiziune.

Rubrica Presa de azi este realizată cu susţinerea companiei de monitorizare Media Image.

Primele pagini ale ziarelor, în secţiunea Presa de azi (click foto):

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus