Skip to main content

Producătorul mărcilor Tefal, Rowenta și Krups are o nouă agenție de PR în România

 
Producătorul mărcilor Tefal, Rowenta și Krups are o nouă agenție de PR în România
PUBLICITATE ONLINE
Agenția Pure Media Solutions a preluat contul de PR al Groupe SEB România, care deține mărcile Tefal, Rowenta și Krups. Contul a fost câștigat în urma unui pitch desfășurat la începutul lunii februarie.
 
Pure Media va asista Groupe SEB în dezvoltarea strategiei de Marcom la nivel local, potrivit unui anunț al agenției. Groupe SEB un jucător la nivel mmondial în producția de aparate electrocasnice.
 
Accentul va fi pus pe utilizarea endorserilor din blogosferă, a key opinion leaders online și offline, dar și a instrumentelor clasice de comunicare, explică reprezentanții agenției.

„Strategia elaborată de Pure Media se aliniază perspectivei noastre privind planul de comunicare al Groupe SEB România. Suntem pasionați de inovație și avem încredere în puterea tehnologiei de a oferi clienților noștri o viață mai bună. Pure Media ne va ajuta să transmitem acest mesaj printr-o comunicare targetată și empatică”, spune Gabriela Velicu, Trade Marketing Manager Groupe SEB România.

„Suntem bucuroși că am câştigat în portofoliul nostru un nume internaţional care încorporează branduri renumite din categoria produselor electrocasnice. Propunerea noastră pentru Tefal, Rowenta și Krups include o comunicare integrată, prin care ne dorim să creăm o comunitate efervescentă în jurul acestor branduri”, spune Ruxandra Vasile, Managing Partner Pure Media Solutions. Groupe SEB aduce plus-valoare pe piața electrocasnicelor de mici dimensiuni din România prin investirea continuă în dezvoltarea de noi tehnologii asociate brandurilor sale.

Publicitate
Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu