Skip to main content

Sirena din EVZ, "găsită" de România TV de acum un an, dar în Hawaii

 
Sirena din EVZ, "găsită" de România TV de acum un an, dar în Hawaii

"Sirena descoperită în Egipt", apărută în EVZ zilele trecute, nu este la prima "expunere" în online-ul românesc. Imaginile din filmul Piraţii din Caraibe au fost publicate şi de site-ul România TV, încă din noiembrie 2014, cu peste un an înainte de a fi "descoperite" şi de site-ul Evenimentului zilei.

Publicitate

"Sirenele EXISTĂ" a titrat RomâniaTV.net în 29 noiembrie 2014. "O creatură ciudată, jumătate femeie, jumătate peşte, găsită pe o plajă din Hawaii" era titlul materialului de pe site. Ca şi în cazul EVZ (care lua imaginile de pe viralgsp.com), materialul de pe RomâniaTV.net cita un site din afară: richmondeglobe.com.

Din articolul România TV (semnalat de un cititor Paginademedia.ro):

"Poveştile despre existenţa sirenelor sunt frecvente, dar până acum nu au existat dovezi palpabile care să demonstreze că, într-adevăr, aşa este.

Recent, pe o plajă din arhipelag a apărut ce pare a fi cadavrul unei creaturi ciudate, adusă la mal de ape, ce seamănă cu legendarele apariţii feminine care le dădeau de furcă navigatorilor. Fotografii cu o creatură ce pare a fi o sirenă adevărată, cum sunt cele descrise în legende sau în cărţile unor exploratori celebri, cum au fost Cristofor Columb sau Căpitanul John Smith, au fost publicate în presă, ca dovadă a existenţei acestor fiinţe, pe jumătate femei, pe jumătate peşti.

Deocamdată, nu s-a dat nicio explicaţie oficială despre apariţia, la malul mării, a fantasticei creaturi, dar martorii oculari la această apariţie au relatat că oficialităţile şi oamenii de ştiinţă din Hawaii s-au grăbit să care misterioasa creatură departe de ochii publicului.

Din cele mai recente informaţii reiese că presupusa sirenă a fost dusă la Institutul de Biologie Marină din Kaneohe al Universităţii Hawaii, pentru a afla originea creaturii, informează richmondeglobe.com."

Reamintim că, zilele trecute, sirena din Piraţii din Caraibe a apărut pe evz.ro. Materialul, cu titlul "Descoperire MACABRĂ pe o plajă din Egipt. A fost găsită o SIRENĂ adevărată", prezenta o galerie foto preluată de pe site-ul viralgsp.com.

Sirena virală, pe România TV, în noiembrie 2014 şi pe evz.ro, un an şi două luni mai târziu:

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Iulian Iulian
    Daca prostia ar durea, spitalele din Romania ar fi pline

Trimite un comentariu

sus