Skip to main content

Serialul Soţia perfectă nu va mai fi produs după sezonul şapte

 
Foto: hollywoodreporter.com
Foto: hollywoodreporter.com

Soţia perfectă, serial difuzat în România pe Diva, nu va mai fi produs după sezonul şapte, scrie HollywoodReporter.com. Anunţul a fost făcut de CBS în timpul celei de-a 50-a ediţie a Super Bowl, care s-a desfăşurat ieri seară în Statele Unite ale Americii.

Publicitate

Ultimul episod din Soţia perfectă/ The Good Wife va fi difuzat în America pe data de 8 mai, potrivit reprezentanţilor CBS, citaţi de HollywoodReporter.com.

„Nu a fost niciodată uşor să-ţi iei la revedere de la una dintre bijuteriile staţiei, mai ales când este vorba de una dintre cele mai bune producţii ale televiziunii", a spus Glenn Geller, preşedintele CBS Entertainment.

„Dar este, de asemenea, şi normal să închei povestea după şapte sezoane, mai ales atunci când serialul este în topul producţiilor de acest gen. A fost un adevărat privilegiu pentru CBS să difuzeze şi să producă serialul The Good Wife. Multumim actorilor extraordinari care au jucat în acest serial, în frunte cu Julianna Margulies, scenaristului şi echipei de producţie, condusă de Robert şi Michelle King, care au dat viaţă unui serial deştept şi sofisticat. Este un serial al cărui prestigiu va creşte pe măsură ce episoadele sale vor fi revăzute sau descoperite de noi telespectatori mulţi ani de acum înainte", au spus reprezentanţii CBS.

Primul episod din Soţia perfectă a fost difuzat pe 22 septembrie 2009 în Statele Unite.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • joseph.lacroix joseph.lacroix
    serialul va continua incepand de anul viitor pe Netflix , la fel se va intampla cu No ordinary family care va fi reluat, inafara de astea vor mai intra in productie un serial inspirat de Saved by the bell si unul inspirat de Melrose Place(varianta cu Beverly hills picand din cauza copyrightului)

Trimite un comentariu

sus