Skip to main content

Ştirea că Adrian Severin a fost condamnat la peste 3 ani de închisoare s-a răspândit cu repeziciune

 
Foto: Facebook
Foto: Facebook

Ştirea că fostul europarlamentar Adrian Severin a fost condamnat la 3 ani şi 3 luni de închisoare cu executare s-a răspândit cu repeziciune pe internet.

Publicitate

Articolul publicat de Ziare.com despre condamnarea lui Severin a fost distribuit de peste 250 de ori pe reţeaua de socializare Facebook, potrivit unei monitorizări Facebrands pentru Paginademedia.ro.

Din articol:

"Adrian Severin a fost condamnat, marti, la trei ani si trei luni de inchisoare cu executare. Decizia instantei supreme nu este, insa, definitiva si poate fi atacata cu recurs. Fostul europarlamentar a fost trimis in judecata in 2013. In perioada decembrie 2010 - martie 2011, Severin Adrian, in calitate de membru in Parlamentul European, a acceptat promisiunea a doua persoane de a-i plati 100.000 euro anual, in schimbul depunerii de amendamente in comisiile de specialitate ale Parlamentului European, pe de o parte, si a votarii impotriva altor amendamente ce nu corespundeau intereselor societatii comerciale pe care cele doua persoane pretindeau ca o sustin, pe de alta parte."

Între cele mai distribuite articole de pe site-urile de ştiri se mai numără unul de pe românialiberă.ro şi una de pe Paginademedia.ro.

Cele mai share-uite articole de pe site-urile de ştiri, într-o selecţie realizată de Paginademedia.ro şi Facebrands PRO:

1. ziare.com, “Adrian Severin, condamnat la 3 ani si 3 luni de inchisoare cu executare”,

- 253 share-uri pe Facebook.

2. romanialibera.ro, “Ascensiunea unui premier al României. Episodul V: Victor Ponta a iertat Rompetrol de jumătate de miliard de dolari şi a amânat majorarea redevenţelor Petrom”, de Daniel Befu,

- 252 share-uri pe Facebook.

3. gandul.info, “Senatoarea Cristiana Anghel a cerut declaraţia de avere a jurnalistului Dragoş Pătraru”,

- 215 share-uri pe Facebook.

4. Adevarul.ro, “„Experţii“ şcoliţi de firmele deputatului Nicolae Păun au iscălit la DNA cu deştu’”, de Ionel Stoica,

- 170 share-uri pe Facebook.

5. paginademedia.ro, “CAMPANIE TVR. Un bilet la cinema costă 25 de lei. TVR vă oferă un film cu 25 de bani”, de Petrişor Obae,

- 159 share-uri pe Facebook.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus