Skip to main content

VIDEO - SpotON. Pepsi se întoarce în timp, cu o ediție aniversară. Vizante și Maia Morgenstern, într-un nou spot Selgros

 
VIDEO - SpotON. Pepsi se întoarce în timp, cu o ediție aniversară. Vizante și Maia Morgenstern, într-un nou spot Selgros

VIDEO. Ce spoturi au început să ruleze pe posturile TV în aceste zile? Pepsi se întoarce în timp, printr-un spot în care recreează mai multe momente din istoria de 50 de ani a băuturii carbogazoase în România. Din noile spoturi de pe TV nu lipsesc nici vedetele.

Publicitate

Marius Florea Vizante îi recită câteva versuri din Luceafărul Maiei Morgenstern, într-un nou spot pentu Selgros, Cabral joacă mai multe roluri în încercarea de-al convinge pe Puya să-i dea niște chispuri Lay's, iar Antonia este vedetă într-o nouă reclamă Vodafone.

În ultimele două săptămâni, printre noile reclame apărute se numără spoturi la brandurile Vodafone, Selgros, Lay's, BCR, Pepsi și Fortuna.

Paginademedia.ro vă prezintă în continuare spoturile din ultimele săptămâni, într-o rubrică realizată cu sprijinul companiei de monitorizare MediaTRUST:

  • Marius Florea Vizante joacă rolul unui casier amorezat care îi recită versuri din Luceafărul actriței Maia Morgenstern, într-o nouă reclamă pentru lanțul de magazine Selgros
  • Cabral intră în pielea mai multor personaje în încercarea de a-l convinge pe Puya să-i împrumute niște chipsuri Lay's, dar nu reuște și în final i le fură. 
  • Antonia "se lasă cucerită" de declarația de dragoste a unui adolescent, într-o reclamă pentru brandul Vodafone
  • Victor Rebengiuc și-a împrumutat vocea pentru o reclamă aspirațională pentru marca Vodafone. Actorul ne spune "ai puterea să reușești pe drumul tău". 

Pepsi

Selgros - Vizante și Maia Morgenstern

Lay's - Cabral și Puya

Vodafone - Rebengiuc

Vodafone - Antonia

BCR

Fortuna
Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

  • Cobori în jos, luceafăr blînd, ..............jos nu încet...sau poate aici creativul creator a dorit să sublinieze emoția amărîtului de casier

Trimite un comentariu