Skip to main content

A apărut o nouă revistă de benzi desenate, Foc și Piatră: Aliens

 
A apărut o nouă revistă de benzi desenate, Foc și Piatră: Aliens

Apariție nouă pe piața La jumătatea acestei luni pe piața din România a apărut o nouă revistă de benzi desenate. Este vorba de "Foc și piatră: Aliens"(Fire and Stone: Aliens), o publicație care face parte din franciza Alien vs Predator.

Povestea din paginile noii revistei este legată de filmele Prometheus și Aliens. Pe piața internațională, revista a fost lansată în 2014 de Dark Horse Comics.

Publicitate

Revista Foc și Piatră: Aliens este editată în România de EAT Comics, care mai are în portofoliu publicații de benzi desenate precum Walking Dead și Iron Man.

Povestea din noua revistă de benzi desenate  

Acțiunea se desfășoară în anul 2179, pe o planetă numită LV-426. Eroii revistei sunt oameni de rând, muncitori provenind din diverse domenii care se confruntă cu un pericol imens, și anume atacurile extraterestre. Singurul lor scop este supraviețuirea, iar pentru îndeplinirea lui aceștia sunt dispuși să recurgă la orice resursă ori șansă disponibile, printre acestea regăsindu-se și ideea abandonării planetei LV-426 pentru o alta, pe nume LV-223.

Revista are 32 de pagini și se vinde la prețul de 8 lei.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu