Skip to main content

Acasă Gold difuzează de astăzi serialul de comedie Familia Heck

 
Acasă Gold difuzează de astăzi serialul de comedie Familia Heck

Cel de-al treilea sezon al serialului de comedie Familia Heck debutează de astăzi la Acasă Gold. Postul difuzează zilnic, de luni până duminică, de la 21.30 câte două episoade ale producției.

Sitcom-ul american prezintă viața lui Frankie Heck (Patricia Heaton), o femeie de vârsta a doua din clasa muncitoare, și a soțului ei, Mike (Neil Flynn). Cei doi locuiesc în micul oraș fictiv Orson, Indiana, împreună cu cei trei copii ai lor, Axl (Charlie McDermott), Sue (Eden Sher) și Brick (Atticus Shaffer).

Publicitate

La început, Frankie lucrează la un dealer auto, dar, având rezultate slabe în acest domeniu, se orienteză către o altă meserie și devine asistent dentar. Soțul ei are mai multe reușite profesionale și susține familia din punct de vedere financiar, însă Frankie se plânge de foarte multe ori de lipsa lui de afecțiune.

Cei trei copii sunt foarte diferiți. Fiul cel mare, Axl, este un adolescent popular, dar nemotivat și arogant, având rezultate foarte bune la sport, dar nu și la școală. Sue este o tânără entuziastă, dar fără succes și cu probleme sociale, iar fiul cel mic, Brick, este un băiat inteligent, introvertit și cu un comportament ciudat.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu