Skip to main content

Andreea Marin revine la TVR. Ce emisiune va face fosta zână a suprizelor

 
Andreea Marin revine la TVR. Ce emisiune va face fosta zână a suprizelor
Foto: Facebook

Andreea Marin a anunțat că revine în televiziune, cu o emisiune despre femei. Vedeta va realiza un program care va fi difuzat duminică seara la Televiziunea Română. 

 "Pregătesc o emisiune TV. În trei săptămâni și jumătate revin în televiziune, la televiziunea națională", a declarat Andreea Marin la emisiunea Răi da' buni, realizată de Mihai Morar la Antena Stars.

Publicitate

Din informațiile Paginademedia.ro emisiunea nu va fi plătită de TVR, ci își va asigura singură finanțarea.

Fosta "zână a surprizelor" a vorbit despre formatul noii emisiuni, care s-ar putea numi Prețuiește viața.

"E un program diferit de tot ceea ce am făcut odinioară. Înainte făceam programe ample și ca locație și cu un public de sute de oameni în sală. De data aceasta, e un program dedicat în principal femeilor, acelora care cred că schimbarea poate fi făcută oricând. Uite, eu am făcut-o la 40 de ani. Vorbesc de schimbarea pe toate planurile, minte, trup și suflet.

Emisiunea va avea 40 de minute concentrate, duminica seara și va fi despre alegerile pe care le faci în viață, despre sănătate, nutriție, design interior, despre călătorii. Titul de lucru al emisiunii este în momentul de față Prețuiește viața. E un concept pe care l-am creat acum aproape 20 de ani. Emisiunea va fi în reluare miercuri seara, după Telejurnal. Va fi și un pic de reality-show și informație pentru o viață mai bună", a mai povestit Andreea Marin.

 

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

 • Din Franta pe TVR international am revazut-o dupa ani buni in emisiunea Intre bine si rau si am apreciat-o pt clasa si eleganta.Spre deosenire de alte prezentatoare,din generatia ei AM stie sa se reinventeze si ii doresc succes cu emisiunea poate o sa fie si pe TVRI.Cand era zana nu am urmarit-o niciodata fiindca emisiunea era prea falsa,acum imi pare o invitatie la nou in Romania si ma bucur de ar reusi.
 • Mai puțin poate însemna mai mult.
  TVR 1 ar putea fuziona cu TVR Internațional și TVR Moldova pentru a forma noul TVR i, program cu emisiuni de tip talk show pe teme de actualitate, emisiuni informative, culturale, promovare a turismului în România.
 • loredana grozescu esti de groaza numele te recomanda te exprimi ca o manelara ce esti ! nu te amesteca daca nu intelegi ca mai sunt si oameni nu numai cocalari
  De unde crezi ca vine falimentul TVR de la ***, si UDMR
  Andreea Marin inseamna gura de oxigen pentru televiziune in general
  Toti retardati si emisiunile de gunoi o invita altfel nu s ar mai uita nimeni la ei.
 • In fiecare seara, de la ora 21, la TVR se discuta despre modalitati de scoatere a televiziunii din coma.
  Acum, prin articolul de mai sus, suntem anuntati ca i se pregateste, de fapt, ... crucea!

Trimite un comentariu