Skip to main content

Antena 1, amendată cu 15.000 de lei pentru circul lui Guță și Edy Mexicanu, dar și pentru descrierea unei omucideri

 
Antena 1, amendată cu 15.000 de lei pentru circul lui Guță și Edy Mexicanu, dar și pentru descrierea unei omucideri
guta capatos

Telenovelele Guță și Edy Mexicanu, de la Un show păcătos, și un caz prezentat la Acces Direct au adus postului Antena 1 o amendă de 15.000 de lei. Forul audiovizual a sancționat postul pentru limbaj injurios la Un show păcătos, dar și pentru prezentarea unor detalii despre o crimă oribilă. 

Vizate au fost edițiile Un show păcătos din 21,23, 24 și 29 septembrie și 1 octombrie, în care s-a vorbit despre viața amoroasă a manelistului Nicolae Guță și a lăutarului Edy Mexicanu.  

Publicitate

La acestea se adaugă și o ediție a emisiunii Acces Direct din 13 octombrie, în care s-a discutat despre cazul unui bărbat care şi-a decapitat soţia şi cele două fiice, de 12 şi 15 ani, iar apoi, le-a dat foc. 

După vizionarea imaginilor, Radu Herjeu, membru CNA, a fost primul care a făcut o propunere: o amendă de 75.000 de lei, motivând faptul că prezentarea cazurilor de la Un show păcătos este o recidivă. „Spre deosebire de Kanal D, unde oamenii parcă încearcă să schimbe ceva, aici nu se schimbă absolut nimic”, și-a justificat Herjeu propunerea. 

Pe de altă parte, Monica Gubernat, membru CNA, a propus o sancțiune de 15.000 de lei. Aceasta a atras și cel mai mare număr de voturi, șase: Răsvan Popescu, Radu Călin Cristea, Monica Gubernat, Laura Georgescu, Viorel Vasile Buda și Lorand Turos au fost pentru sancțiunea propusă de Gubernat. 

Radu Herjeu și Dorina Rusu au votat pentru amenda de 75.000 de lei. 

 

 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Pentru editii de asta toamna?? Pai in tot timpul asta aia puteau s-o comita din ce in ce mai grav. Si nu ca n-ar fi facut-o. Jenant acest consiliu al neavenitilor.
  • cand se duce Capatos la paine si ii cere aia restul ii cade 15mii de lei din buzunar, voi sunteti seriosi, oamenii astia investesc mii de euro zilnic in emisiune si voi veniti cu asemenea amenzi, nu se vor termina asemenea emisiuni daca amenzile sunt mici
  • CNA-ul doarme? Din toamna inca nu s-a dat amenda?:)))))) Asa ceva... Trebuia fix a3a/a4a zi sa fie data, nu sa amane pana acum. Sau alte treburi? Care? Care sunt acele treburi?

    Si .. De ce emisiunile astea de ... (un show pacatos si wow ***) nu sunt inchise?
  • Mai are cineva nevoie de vreo dovada ca Antena este protejata de CNA ? Auzisem ca Herjeu are caracter si asta mi-a confirmat. Sunt insa unii compromisi total. Ar trebui sa se umple de rusine!
  • deci este incredibil de mica amenda. faceti un simplu calcul: guta a primit cateva mii de euro bune ca sa se maimutareasca la tv si cna-ul le da doar 3000 de euro amenda?! amenzile pt promovarea inculturii ar trebui de la 100.000€ in sus.
  • Mai, radu herjeu, e ca si cand esti indragostit de un baiat si nu vrei sa schimbi nimic la el. Ai prins-o?

Trimite un comentariu