Skip to main content

Apple a lansat noi produse. Cum e noul iPhone

 
Apple a lansat noi produse. Cum e noul iPhone

Apple a lansat ieri un nou iPhone cu ecran de 4 inchi şi un preţ de pornire de 399 de dolari, o nouă tabletă iPad şi a anunţat o reducere substanţială a preţului Apple Watch, cu intenţia de a atrage cumpărătorii de pe pieţele emergente, scrie News.ro, care citează Bloomberg.

Publicitate

Despre iPhone SE

iPhone SE are un cip A9 de 64 de biţi, o unitate de performanţă grafică (GPU) similară cu cea a iPhone 6S, dar de trei ori mai performantă decât cea a vechiului iPhone 5. Noul dispozitiv are suport integral Siri, cameră de 12 megapixeli şi funcţie panoramică.

IPhone SE este destinat în mare parte pieţelor din China şi India, unde cererea pentru telefoanele mici este încă extrem de populară.

Preţul porneşte de la 399 de dolari pentru telefonul de 16 GB şi ajunge la 499 de dolari pentru versiunea de 64 de GB.

Telefonul va fi disponibil de săptămâna viitoare în Statele Unite, Marea Britanie şi alte câteva ţări. Lansarea la nivel mondial va avea loc în luna mai.

Despre noul iPad

Apple a lansat ieri ”al doilea membru al familiei iPad Pro”, cu un ecran standard de 9,7 inch aliPad-ului tradiţional, numit în prezent iPad Air.

Noul iPad cu ecran de 9,7 inchi va costa 599 de dolari pentru versiunea de 32 de GB, cu 200 de dolari mai puţin decât versiunea iPad Pro cu ecran mai mare. Modelul de 256 de GB va costa 899 de dolari. Livrările vor începe pe 31 martie.

Cea mai ieftină versiune de iPad va costa 269 de dolari.

Apple a redus totodată cu 50 de dolari preţul pentru versiunea cea mai ieftină a Apple Watch, la 299 de dolari, ceea ce l-a adus la nivelul ceasului inteligent Samsung's Gear 2, şi a prezentat noi modele de curele.

În privinţa Apple TV, directorul general al Apple, Tim Cook a arătat că numărul aplicaţiilor disponibile a ajuns la 5.000. Între noutăţile pentru Apple TV se numără posibilitatea ca Siri să controleze mai multe aplicaţii ale altor companii şi permisiunea ca utilizatorii să folosească comenzile vocale pentru scrierea pe ecran şi accesarea fotografiilor din iPhoto.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus