Skip to main content

BLOGOSFERĂ. Simona Tache: „Noi, românii, acest popor spălat, care nu-şi umileşte femeile, versus împuţiţii şi sceleraţii de musulmani”

 
Sursa foto: Blogul Simonei Tache
Sursa foto: Blogul Simonei Tache
BLOGOSFERĂ. Atentatele din Bruxelles şi problema refugiaţilor, o altă viziune, într-o notă ironică. Textul publicat pe blogul Simonei Tache a fost printre cele mai distribuite postări de bloguri pe Facebook. Articolul jurnalistei, sub titlul „Noi, ” vine ca un răspuns la numeroasele dezbateri legate de problema terorismului, dar şi a reacţiilor faţă de refugiaţi.
Publicitate

„Eu, de-acuma, nu o să mă mai cert, argumentând că avem de-a face cu câteva zeci de mii de sceleraţi, versus miliarde de musulmani nevinovaţi. Şi că deja, aşa cum reiese din articolul de care tot amintesc, lucrurile sunt mult mai complicate decât par, cauzele nemaifiind doar sărăcia, religia şi lipsa de educaţie, plus o istorie în care terorismul a fost hrănit chiar de cei cărora acum le explodează în faţă”, scrie Simona Tache, pornind de la un text din Le Figaro care face profilul jigadistului francez. Textul din publicaţia franceză arată, printre altele că „terorismul este atrăgător şi pentru tineri de naţionalitate franceză, educaţi, proveniţi din familiile atee de clasă medie”.

„Îmi face rău la stomac atitudinea de superioritate cu care se exprimă unii dintre concetăţenii mei (din fericire nu toţi). Ei, europenii, ei, ăia curaţi (să căutăm statisticile alea tragice despre folosirea săpunului şi a pastei de dinţi?), ei, ăia care nu umilesc femeile şi nu le consideră inferioare doar pentru că nu s-au născut cu testicule (avem şi pentru asta statistici), vor să plece din EUROPA LOR împuţiţii, primitivii şi sceleraţii de musulmani. Ne-a luat mama Europă, frate, suntem aleşii lui Dumnezeu pe pământ, ce să zic, rasă superioară, curată şi care nu-şi umileşte femeile”, concluzionează jurnalista.

O selecţie de materiale de pe bloguri si platforme colective, distribuite pe Facebook, realizată de Paginademedia.ro şi Facebrands PRO:

1. simonatache.ro, “Noi, românii, acest popor spălat, care nu-şi umileşte femeile, versus împuţiţii şi sceleraţii de musulmani”, - 125 share-uri pe Facebook.

2. biziday.ro, “Mai văzui filmul ăsta cu Ford… Da’ şi pe ăl cu autostrăzile olteneşti îl ştiu “ - 83 share-uri pe Facebook.

3. cetin.ro, “De ce nu cred că trebuie să avem refugiaţi musulmani în România”, - 81 share-uri pe Facebook.

4. petreanu.ro, “Suntem sau nu suntem în război?”, - 65 share-uri pe Facebook.

5. adevarul.ro, “O zi din viaţa TVR”, de Mircea Morariu, - 50 share-uri pe Facebook.

Rubrică realizată în colaborare cu Facebrands Pro
Facebrands logo

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • sharu sharu
    Cu un 125 de share-ri ajungi cel mai distribuit din blogosfera sau e doar viziunea unei meduze care scrie pe acest site?

Trimite un comentariu

sus