Skip to main content

BLOGOSFERĂ. Moise Guran, distribuit cu un articol despre Donald Trump, candidat la preşedinţia SUA

 
Donald Trump
Donald Trump

Un articol de opinie scris de Moise Guran pe biziday.ro despre participarea milionarului Donald Trump la alegerile prezidenţiale din Statele Unite a fost cea mai distribuită postare de pe un blog pe Facebook.

Publicitate

Materialul intitulat "Frankenstein o duce pe Hillary la altar. Alegătorul american o va lua de frica monstrului, nu de altceva" a fost distribuit de aproape 170 de ori pe reţeaua de socializare, potrivit unei monitorizări Facebrands pentru Paginademedia.ro.

Din articol:

Expulzarea imigranţilor, încurajarea torturii sau atacarea familiilor teroriştilor (o crimă de război, potrivit dreptului internaţional) sunt intenţii cu care Donald Trump îşi face campanie, dar acesta a primit deja două mesaje extreme, unul toamna trecută de la Pentagon, care a avertizat că declaraţiile miliardarului candidat dau apă la moară ISIS şi afectează securitatea naţională, al doilea zilele trecute de la fostul şef al CIA, care a avertizat că Armata Americană are dreptul şi probabil chiar ar refuza să execute ordine ilegale.

Între cele mai distribuite postări se numără una de pe blogul lui Vlad Petreanu şi una de pe blogul Simonei Tache.

O selecţie de materiale de pe bloguri şi platforme colective, distribuite pe Facebook, realizată de Paginademedia.ro şi FacebrandsPRO:

1. biziday.ro, “Frankenstein o duce pe Hillary la altar. Alegătorul american o va lua de frica monstrului, nu de altceva”, 167 share-uri pe Facebook.

Din articol:

La dracu’! Hillary nu ar deveni preşedinte decât dacă ar candida împotriva lui Trump. E ca la noi în alegerile din 2000, când ne-am dus să îl votăm pe Iliescu ca să nu iasă Frankenstein Vadim. De fapt, mai toţi contracandidaţii posibili ai lui Hillary, fie ei republicani – Marco Rubio, Ted Cruz, dar şi democratul (în fapt un socialist declarat) Bernie Sanders, reprezintă sperietori menite să conducă publicul american către Hillary Clinton. Care, altfel, nu e deloc simpatizată.

2. petreanu.ro, “Cât costă să parchezi pe heliportul Spitalului Universitar din Bucureşti?”, 82 share-uri pe Facebook.

Din articol:

Marţi dimineaţă, Mircea Panaitescu s-a dus până la Spitalul Universitar de Urgenţă din Bucureşti c-o treabă. A urcat panta spre intrarea principală şi, pe stânga, a văzut două lucruri care se bat cap în cap: un heliport c-o parcare peste el. A

3. biziday.ro, “DIGI24: Un minut şi o secundă”, 80 share-uri pe Facebook.

Documentarul realizat de Digi24 despre incendiul din Clubul Colectiv.

4. simonatache.ro, “Să ne ferim de beţia puterii, dacă nu vrem să îmbătrânim urât”, 71 share-uri pe Facebook.

Din articol:

Când suntem tineri, ne fierbe revoluţia în vene. Ne revoltăm împotriva tradiţiilor, vrem să facem lucrurile altfel şi ne calcă pe nervi oamenii mai în vârstă care insistă că ei ŞTIU mai bine decât noi, doar pentru că au nişte ani în plus. Suntem ferm convinşi că nu vom ajunge niciodată ca ei.

5. manafu.ro, “15 filme de vazut daca lucrezi in PR”, 48 share-uri pe Facebook.

Din articol:

Pentru că încă suntem cuprinşi de febra Oscarurilor, pentru că pregătesc PR Forum 2016 şi pentru că mă fascinează poveştile unor mari cazuri şi scenariile cu jocuri de culise, am ales 15 filme pe care un specialist de PR ar trebui să le vadă.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus