Skip to main content

Cheloo, în presa de azi. Cum au scris ziarele despre cazul rapperului de la Paraziţii

 
Cheloo, în presa de azi. Cum au scris ziarele despre cazul rapperului de la Paraziţii

PRESA DE AZI. Subiectul zilei de ieri, cazul audierii lui Cheloo într-un dosar de trafic de droguri, are o acoperire destul de slabă în presa de azi. Tabloidul Libertatea este printre puţinele ziare care îl au pe prima pagină pe rapperul de la Paraziţii, fost jurat la X Factor şi jurat într-un nou show pe care ar urma să-l difuzeze Antena 1.

Publicitate

"Cheloo a fumat cu poliţiştii", titrează cotidianul editat de Ringier.

"Băiatul rău al muzicii româneşti nu şi-a ascuns niciodată pasiunea pentru 'iarbă', însă habar nu avea că printre amicii de petrecere erau infiltraţi agenţi care încercau demascarea unei reţele de trafic de droguri. Cheloo a fost ridicat de acasă şi audiat de procurori, dar cantitatea de canabis găsită la el, câteva grame, nu-l califică la categoria de traficant", scrie Libertatea în deschiderea ediţiei de astăzi.

Ziarul Adevărul are o trimitere din prima pagină la un articol intitulat "Cheloo, prins cu droguri de un investigator sub acoperire".

"Cântăreţul de muzică hip-hop Ion Cătălin Ştefan, mai cunoscut sub numele de Cheloo, este suspectat de procurori atât de consum de droguri, cât şi de trafic de droguri de risc, după ce i-ar fi dat canabis unui investigator sub acoperire", scrie cotidianul deţinut de Cristi Burci.

Tabloidul Click are, de asemenea, o trimitere din prima pagină cu titlul "Fostul jurat de la X Factor, săltat de mascaţi. Cheloo i-a dat droguri unui poliţist?".

"Poliţiştii au găsit cannabis în casa cântăreţului din Breaza. Cheloo riscă să stea 7 ani la închisoare", scrie tabloidul editat de Adevărul Holding.

Jurnalul Naţional vorbeşte despre audierea rapperului de la Paraziţii pe ultima pagină. Subiectul este tratat simplu, articolul prezentând sec informaţiile cu privire la acest caz.

România liberă şi Evenimentul zilei ignoră total subiectul care îl are în centrul atenţiei pe Cheloo.

Rubrica Presa de azi este realizată cu susţinerea companiei de monitorizare Media Image.

Primele pagini ale ziarelor, în secţiunea Presa de azi (click foto):

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus