Skip to main content

Declarația lui Iohannis despre Justiția care "trebuie să-și facă datoria" a atras sute de comentarii

 
Declarația lui Iohannis despre Justiția care "trebuie să-și facă datoria" a atras sute de comentarii
Klaus Iohannis. Foto: Ancheteonline.ro

"Justiția trebuie să-și poată face datoria, fie că este vorba de cazuri de corupție, fie de cazuri de securitate națională", a scris președintele Klaus Iohannis pe pagina sa de Facebook. Declarația sa a atras peste 630 de comentarii pe rețeau de socializare, potrivit unei monitorizări Facebrands pentru Paginademedia.ro.

"Justiția trebuie să-și poată face datoria, fie că este vorba de cazuri de corupție, fie de cazuri de securitate națională. Ambele aspecte sunt esențiale pentru funcționarea statului de drept, al cărui garant m-am angajat să fiu ca Președinte. Astăzi, în CSAT am avizat Ordonanța de Urgență care vine să ofere, într-o primă etapă, o soluție pentru continuarea activității organelor judiciare. Ulterior, Parlamentul poate avea în vedere și alte soluții pe care să le dezbată cu toate instituțiile interesate, inclusiv cu societatea civilă", a scris Iohannis pe Facebook.

Publicitate

În topul postărilor din categoria politic cu cele mai multe comentarii, Dacian Cioloș, Victor Ponta și Bogdan Diaconu au mesaje publicate pe paginile lor oficiale de Facebook.

Selecția a fost realizată de Paginademedia.ro și Facebrands PRO din rândul celor mai comentate mesaje pe Facebook din rândul categoriei Politic, în weekend:

1. Pagina oficiala Klaus Iohannis, 632 comentarii pe Facebook.

2. Pagina oficiala Dacian Ciolos, 365 comentarii pe Facebook la mesajul:

De azi, toți românii vor putea să urmărească cum este cheltuit fiecare leu din fondurile publice de către primăriile lor, la nivel de județ sau în ministere și instituții centrale.

3. Pagina oficiala Victor Ponta, 314 comentarii pe Facebook la mesajul:

Văd că toată lumea acum este interesată doar de cine face interceptări și cine pe cine mai înregistrează și supraveghează! Eu însă mă încăpățânez să cred că viața de zi cu zi a oamenilor, salariile, pensiile, taxele, costul vieții, școala, spitalul sunt de fapt de 20 de milioane de ori mai importante: - mă bucur să văd că, pentru prima dată după 1989, creșterile de salarii și pensii (pentru oamenii obișnuiți) și reducerile de taxe (pentru mediul de afaceri) nu au fost deloc "înghițite" de inflație. Dimpotrivă, prețurile au scăzut și inflația negativă a fost un bonus pentru toți românii! Poate că pentru cei puțini și înstăriți 2,7% nu înseamnă nimic. Pentru cei mulți care trăiesc din pensii și salarii contează însă! După 3 ani în care Guvernul Boc - Băsescu "a luat" de la oameni, au venit 4 ani în care Guvernul Ponta "a dat înapoi" oamenilor! Acum să vedem ce face "Guvernul Lui"! Doamne ajută!

4. Pagina oficiala Bogdan Diaconu, 246 comentarii pe Facebook la mesajul:

Acuz UE că este asasinul economic al României pentru că încearcă să ne ia prin șantaj și ultimele obiective strategice precum Portul Constanța sau Complexul Energetic Oltenia, după cum ni le-a luat pe toate până acum. Voi ce credeți?

5. Pagina oficiala Mioc George, 209 comentarii pe Facebook la mesajul:

Cu doar 160 de procurori, care au de gestionat 11.000 de dosare, DNA are rezultate fantastice, dar pur si simplu nu poate opri coruptia de la nivel local. Primarii si consilierii dornici sa se imbogateasca peste noapte sunt dispusi sa isi joace libertatea la ruleta.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu