Skip to main content

Declaraţia lui Iohannis despre Justiţia care "trebuie să-şi facă datoria" a atras sute de comentarii

 
Klaus Iohannis. Foto: Ancheteonline.ro
Klaus Iohannis. Foto: Ancheteonline.ro

"Justiţia trebuie să-şi poată face datoria, fie că este vorba de cazuri de corupţie, fie de cazuri de securitate naţională", a scris preşedintele Klaus Iohannis pe pagina sa de Facebook. Declaraţia sa a atras peste 630 de comentarii pe reţeau de socializare, potrivit unei monitorizări Facebrands pentru Paginademedia.ro.

Publicitate

"Justiţia trebuie să-şi poată face datoria, fie că este vorba de cazuri de corupţie, fie de cazuri de securitate naţională. Ambele aspecte sunt esenţiale pentru funcţionarea statului de drept, al cărui garant m-am angajat să fiu ca Preşedinte. Astăzi, în CSAT am avizat Ordonanţa de Urgenţă care vine să ofere, într-o primă etapă, o soluţie pentru continuarea activităţii organelor judiciare. Ulterior, Parlamentul poate avea în vedere şi alte soluţii pe care să le dezbată cu toate instituţiile interesate, inclusiv cu societatea civilă", a scris Iohannis pe Facebook.

În topul postărilor din categoria politic cu cele mai multe comentarii, Dacian Cioloş, Victor Ponta şi Bogdan Diaconu au mesaje publicate pe paginile lor oficiale de Facebook.

Selecţia a fost realizată de Paginademedia.ro şi Facebrands PRO din rândul celor mai comentate mesaje pe Facebook din rândul categoriei Politic, în weekend:

1. Pagina oficiala Klaus Iohannis, 632 comentarii pe Facebook.

2. Pagina oficiala Dacian Ciolos, 365 comentarii pe Facebook la mesajul:

De azi, toţi românii vor putea să urmărească cum este cheltuit fiecare leu din fondurile publice de către primăriile lor, la nivel de judeţ sau în ministere şi instituţii centrale.

3. Pagina oficiala Victor Ponta, 314 comentarii pe Facebook la mesajul:

Văd că toată lumea acum este interesată doar de cine face interceptări şi cine pe cine mai înregistrează şi supraveghează! Eu însă mă încăpăţânez să cred că viaţa de zi cu zi a oamenilor, salariile, pensiile, taxele, costul vieţii, şcoala, spitalul sunt de fapt de 20 de milioane de ori mai importante: - mă bucur să văd că, pentru prima dată după 1989, creşterile de salarii şi pensii (pentru oamenii obişnuiţi) şi reducerile de taxe (pentru mediul de afaceri) nu au fost deloc "înghiţite" de inflaţie. Dimpotrivă, preţurile au scăzut şi inflaţia negativă a fost un bonus pentru toţi românii! Poate că pentru cei puţini şi înstăriţi 2,7% nu înseamnă nimic. Pentru cei mulţi care trăiesc din pensii şi salarii contează însă! După 3 ani în care Guvernul Boc - Băsescu "a luat" de la oameni, au venit 4 ani în care Guvernul Ponta "a dat înapoi" oamenilor! Acum să vedem ce face "Guvernul Lui"! Doamne ajută!

4. Pagina oficiala Bogdan Diaconu, 246 comentarii pe Facebook la mesajul:

Acuz UE că este asasinul economic al României pentru că încearcă să ne ia prin şantaj şi ultimele obiective strategice precum Portul Constanţa sau Complexul Energetic Oltenia, după cum ni le-a luat pe toate până acum. Voi ce credeţi?

5. Pagina oficiala Mioc George, 209 comentarii pe Facebook la mesajul:

Cu doar 160 de procurori, care au de gestionat 11.000 de dosare, DNA are rezultate fantastice, dar pur si simplu nu poate opri coruptia de la nivel local. Primarii si consilierii dornici sa se imbogateasca peste noapte sunt dispusi sa isi joace libertatea la ruleta.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus