Skip to main content

Dolce Sport va difuza meciurile jucătoarelor Halep, Niculescu şi Begu din "optimi" de la Miami Open

 
Foto: ProSport
Foto: ProSport

Dolce Sport 1 va difuza astăzi meciurile jucătoarelor Simona Halep, Monica Niculescu şi Irina Begu din optimi de la Miani Open.

Publicitate

Prima care intră în concurs este Simona Halep. Numărul 5 mondial o va înfrunta pe britanică Heather Watson, de la ora 18.00, în direct pe Dolce Sport 1. Halep şi Watson s-au întâlnit de două ori. De fiecare dată s-a impus Simona Halep.

În jurul orei 22.00, intra în concurs şi Monica Niculescu. În al 3-lea meci de pe terenul 3, jucătoarea noastră o va înfrunta pe Johanna Konta, în direct, de asemenea, pe Dolce Sport 1. Monica Niculescu s-a calificat în optimile de finală ale turneului de la Miami, după ce a învins-o în două seturi pe reprezentanta gazdelor, CoCo Vandeweghe.

Irina Begu o va înfrunta, în al 5-lea meci de pe acelaşi teren, în jurul orei 2:00, pe Madison Keys, a 22-a favorită a competiţiei din Florida, în direct pe Dolce Sport 1. Irina Begu, locul 35 WTA, s-a calificat in optimile de finala ale turneului de categorie Premier Mandatory de la Miami, dupa ce a trecut de Kristyna Pliskova.

In plus, Dolce Sport 2 transmite în direct, la ora 20:00, duelul dintre Serena Williams şi Svetlana Kuznetsova.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus