Skip to main content

Eurosport, acord cu EBU pentru difuzarea competiţiilor de top ale atletismului european

 
Eurosport, acord cu EBU pentru difuzarea competiţiilor de top ale atletismului european

Eurosport a încheiat un acord cu European Broadcasting Union (EBU) pentru difuzarea unor competiţii atletice de top, ce vor avea loc în următorii patru ani, precum Campionatele Europene de atletism 2016, care vor avea loc la Amsterdam pe 6 şi 10 iulie, dar şi Campionatele Europene de atletism în sală şi cele pe echipe, scrie News.ro.

Publicitate

”Eurosport a devenit, în mod clar, destinaţia favorită a fanilor sporturilor olimpice, sezon după sezon. Acest acord demonstrează angajamentul nostru pentru atletism şi mişcarea olimpică, pe măsură ce începem pregătirile pentru transmisiunile Jocurilor Olimpice în toată Europa, de peste doi ani”, a declarat Peter Hutton, CEO Eurosport.

Potrivit Eurosport, transmisiunile de la Campionatele Europene din acest an vor fi susţinute de prezenţa legendei triplu-saltului Jonathan Edwards, care s-a alăturat echipei pentru a prezenta cele mai emblematice programe ale canalului, începând cu sezonul 2016, incluzând şi Jocurile Olimpice din 2018.

”Acordul demonstrează dedicarea Eurosport faţă de competiţiile de atletism, dar şi dorinţa de a stârni pasiunea fanilor prin transmisiunile acestui sezon de la o selecţie de concursuri atletice de sală şi în aer liber, transmisiunile celor mai importante maratoane de pe glob şi transmisiunile din IAAF Diamond League”, au transmis reprezentanţii Eurosport.

Canalul deţine drepturile de difuzare a IAAF Diamond League în Marea Britanie, Germania şi zona Asia-Pacific.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus