Skip to main content

Galerie FOTO Românii au talent. Un concurent care a interpretat melodia Sunday morning a trecut direct în semifinale

 
Manuel Chivari
Manuel Chivari

Cântăreţi, dansatori, acrobaţi şi un magician au făcut show aseară la Românii au talent. În cea de-a şasea ediţie a emisiunii de talente 17 concurenţi s-au calificat în următoarea etapă. Unul dintre ei, Manuel Chivari, care a cântat melodia Sunday morning, a trecut direct în semifinală datorită golden buzz-ului oferit de Andra.

Publicitate

Emisiunea a fost urmărită de peste 3,6 milioane de persoane, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Concurenţii care au trecut mai departe, în continuare:

Seara a început în forţă, cu un moment rock prezentat de Emma Niculae şi trupa sa. Fetiţa de numai 8 ani a cântat melodia It’s the final countdown. Încântată de reprezentaţia de pe scenă, Mihaela a spus: ”DA pentru rock, DA pentru Emma şi toată trupa! DA şi pentru sora ei!”.

Luminiţa Lupu a cântat aseară o melodie hip-hop compoziţie proprie. A spus o poveste şi a reuşit să-i impresioneze pe juraţi cu versurile emoţionante ale piesei.

Cei trei băieţi care formează grupul One wave crew au dansat breakdance, au executat perfect o serie de elemente dificile specifice acestui stil şi s-au sincronizat la fiecare mişcare. Un moment care l-a determinat pe Andi să spună: ”Este exact genul din hip-hop, genul de dans pe care-l văd mai degrabă desfăşurat pe scena vieţii şi mai puţin pe o scenă de genul ăsta. Mi se pare că voi consumaţi cea mai multă parte din timpul vieţii voastre dansând în spaţii publice”.

Ansamblul folcloric ”Cununiţa năzdrăvană” a adus pe scenă un număr complex de cântec şi dans popular.

Familia Cinci, formată din cei 3 copii şi părinţii lor, a cântat două melodii, Oarecare şi Halelujah, la vioară, orgă şi voce şi a creat un moment emoţionant, care a adus lacrimi la masa juriului.

Salsa a fost adusă pe scenă aseară de Illyes Benjamin Bertalan. Un dansator desăvârşit, concurentul a făcut singur spectacol. Chiar dacă Florin a acordat NU momentului, Benjamin merge mai departe cu 3 de DA.

Paul Sângă a cântat mai multe stiluri muzicale la acordeon. Un virtuoz al acestui instrument, concurentul i-a cucerit pe Andi, Mihaela, Andra şi Florin cu talentul său şi a reuşit să ridice publicul în picioare.

Surdu Andrei Mihai a cântat la pian şi a trăit momentul la intensitate maximă, reuşind să-i bucure pe toţi cei din sală cu talentul său.

Un număr de workout a fost prezentat aseară de Sănduţă Dumitru, care a executat cu uşurinţă elemente de gimnastică extrem de solicitante, a făcut flotări sprijinit de sticle şi a impresionat juriul până la finalul momentului.

Beatbox-ul şi chitara au reprezentat un mix perfect, adus la preselecţiile Românii au talent de trupa One life studio. În timpul jurizării, Andra i-a felicitat pe cei doi şi le-a spus: ”A sunat foarte, foarte bine! Bravo! DA!”.

Ansamblul multicultural Dobrogea de Sud a prezentat pe scenă un colaj format dintr-un dans tătăresc, unul grecesc, unul aromân şi unul românesc. Cei 36 de membri au umplut scena şi au transmis foarte multă veselie. Andi nu a fost încântat de moment şi a acordat NU, însă Ansamblul multicultural Dobrogea de Sud merge mai departe cu 3 de DA.

Alexandru Munteanu a adus un nou instrument pe scena de la Românii au talent: marimba. Concurentul i-a impresionat pe juraţi cu momentul creat şi le-a dat toate motivele să se ridice în picioare şi să-l aplaude.

Nici magia nu a lipsit aseară din cea de-a şasea ediţie a celui mai tare show de divertisment. Cristian Pestriţu i-a vrăjit pe Andi, Mihaela, Andra şi Florin cu trucurile pe care le-a făcut la masa juriului.

Ada Lupu a prezentat aseară un număr de teatru de animaţie, cu care i-a binedispus pe toţi şi i-a făcut să se simtă din nou copii.

Cei doi membri ai grupului Efekt Group au executat acrobaţii care au demonstrat că sunt extrem de talentaţi şi că merită să meargă mai departe cu 4 de DA!

Mihaela Hasuna locuieşte în Israel, dar a venit la preselecţii pentru a-i încânta pe români cu vocea sa incredibilă. Concurenta a cântat muzică belcanto şi a impresionat încă de la primele note atinse.

Seara s-a încheiat cu golden buzz-ul Andrei din acest sezon. Manuel Chivari a cântat perfect melodia Sunday morning şi a reuşit să-i cucerească pe juraţi cu timbrul său vocal deosebit. Andra nu a stat prea mult pe gânduri şi a apăsat butonul auriu, pentru a-l trimite pe Manuel direct în semifinală, după care a mers pe scenă pentru a-l felicita şi îmbrăţişa pe favoritul ei. Andi Moisescu a spus: ”Un moment extrem de proaspăt şi neaşteptat. Aşa cum ar trebui să fie momentele de golden buzz în emisiunea Românii au talent.”.

GALERIE FOTO. Concurenţii celei de-a şasea ediţie a show-ului Românii au talent care s-au calificat în etapa următoare

  • Ada Lupu
  • Ansamblul folcloric Cununiţa năzdrăvană
  • Ansamblul multicultural Dobrogea de Sud
  • Efekt Group
  • Emma Niculae şi trupa
  • Familia Cinci
  • Illyes Benjamin Bertalan
  • Juriul Romanii au talent
  • Luminiţa Lupu
  • Manuel Chivari
  • Munteanu Alexandru
  • One wave crew
  • Paul Stângă
  • Sănduţă Dumitru
  • Surdu Andrei Mihai
  • One life studio
  • Mihaela Hasuna
Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus