Skip to main content

Grila de primăvară a postului TVR 2. Corina Dănilă revine cu un nou sezon din Ieri- Azi – Mâine

 
Grila de primăvară a postului TVR 2. Corina Dănilă revine cu un nou sezon din Ieri- Azi – Mâine

TVR 2 trece de mâine la grila de primăvară care aduce noi programe şi tronsoane precum şi sezoane noi ale emisiunilor tradiţionale ale postului.

Publicitate

Printre emisiunile care revin pe post se numără Ieri- Azi – Mâine, cu Corina Dănilă, (de luni până vineri de la ora 16.00) şi Replay - emisiunea despre istoria fotbalului românesc (cu Marian Olaianos şi Marius Mitran de la 23.30).

Prima emisiune care debutează în noua grilă este Actual pe 2 - un program informativ prezentat de Alexandra Tiniche, în direct, de luni până vineri de la orele 12.30 şi 13.20. În fiecare zi, Alexandra şi invitaţii ei discută la Actual pe 2 despre cele mai fierbinţi subiecte şi noutăţi din zona sociala, culturală, economică, de mediu, educaţie etc.

Temele din această săptămână sunt: criza bebeluşilor cu SHU (sindrom hemolitic uremic) şi educaţia sexuală în şcoli (luni), legea antifumat şi programa şcolară (marţi), divorţul şi custodia copiilor şi despre trafic, gropi, autostrăzi (miercuri), înscrierea în clasa pregătitoare şi despre Jurnalul Performanţei (joi), problemele somnului şi subiectele şi rezultatul elevilor la simularile evaluării naţionale şi de la bacalaureat (vineri).

Tot luni revin în grilă cu noi sezoane programele La fix (de luni până vineri de la ora 11.00), Ieri- Azi – Mâine (cu Corina Dănilă, de luni până vineri de la ora 16.00) şi Replay - emisiunea despre istoria fotbalului românesc (cu Marian Olaianos şi Marius Mitran de la 23.30).

Ca şi până acum, în fiecare luni seară la TVR 2 este seara dedicată teatrului, iar principalul program informativ, Ora de Ştiri, poate fii urmărit pe un nou tronson, de luni până vineri, de la ora 18.00.

Alte noutăţi din grila TVR 2 sunt: emisiunea de ştiinţă Dincolo de viitor (prezentată de Mihai Melinescu şi difuzată din 18 martie în fiecare vineri, de la ora 22.30), Cariere – un program inedit despre cele mai neaşteptate şi interesante meserii (duminica, de la ora 10.30), precum şi cronica săptămânală a scriitoarei Andreea Răsuceanu: Poveşti citadine (în fiecare duminică, de la ora 15.50).

Dintre emisiunile care revin în această săptămână cu noi sezoane amintim: Poveste după poveste (cu Irina Luca în fiecare joi, de la ora 20.10), Mic dejun cu campion (cu Daniela Zeca Buzura sâmbăta, de la ora 9.30), A doua emigrare (duminica, de la ora 12.30), Drumul lui Leşe (duminica de la ora 18.30).

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mie imi place Corina ff mult.Emisiunile ei sunt de bun gust cu invitati de marca.O urmarim zilnic.Ne place f mult si ora de stiri si drumul lui Lese.Ne place TVR 2!
  • Corina e indicată sa acopere partea de ieri. Cu aziul, cu mii ele e ceva mai greu.
  • Revenirea Corinei Danilataxatoare ot Pascani este un mare eveniment care trebuie marcat cu o sticla de CICO. Din acela de pre vremea cind Corina inca era cit ce cit cunoscuta. Daca cu astfel de emisiuni crede Oana Popescu ca poate face audiente, atunci eu zic ca e mai bine sa inchidem mustaria si sa ne angajam la ITB. Oana Popescu, Corina Danila si Daniela Zeca urmind sa fie sefe de tura.

Trimite un comentariu

sus