Skip to main content

HBO 2 și HBO 3, disponibile oficial în România. Ce producții vor avea în grila de programe

 
HBO 2 și HBO 3, disponibile oficial în România. Ce producții vor avea în grila de programe
hbo
HBO 2 și HBO 3 s-au lansat oficial pe piața din România. Dispare însă din grila cabliștilor HBO Comedy, post care este înlocuit de HBO 3. 

Posturile HBO2 și HBO3 sunt disponibile în ambele formate: SD și HD. Toate posturile din portofoliul HBO: HBO, HBO2, HBO3, Cinemax, Cinemax2, împreună cu versiunile lor HD vor avea disponibilă opțiunea de a selecta dublaj în limba maghiară, se anunță într-un comunicat al HBO România. 

Mădălina Popescu, Country Manager HBO România, a declarat: „Decizia de a extinde portofoliul a fost determinată de dorința de a oferi publicului HBO și mai multe opțiuni, cu o adresabilitate mai extinsă. Venim cu propuneri pentru toți iubitorii de film, cărora le oferim posibilitatea de a alege programul potrivit dintr-o selecție vastă de titluri disponibile pe cele trei posturi: HBO, HBO2, HBO3. HBO2 propune programe pentru întreaga familie: de la comedii și filme pentru copii, la filme de acțiune și thrillere, postul va oferi programe adresate tuturor. În timpul zilei, copiii vor putea urmări filmele preferate, în timp ce seara este dedicată părinților.”

Publicitate

Din grila HBO2:

  • How to Train Your Dragon 2/Cum să îți dresezi dragonul 2,
  • Night at the Museum: Secret of the Tomb/O noapte la muzeu: Secretul Faraonului,
  • X-Men,
  • Guardians of the Galaxy/Gardienii galaxiei

Din grila HBO3, post care înlocuiește HBO Comedy.

Postul aduce producții HBO noi, dar și de colecție.

HBO3 va difuza în întregime sezoane ale producțiilor HBO US, precum și producții HBO Europe.

Seriale HBO precum Game of Thrones/Urzeala tronurilor, The Sopranos/Clanul Soprano, Rome/Roma, Entourage/Anturaj vor fi difuzate în întregime la HBO3 începând de luna aceasta. În programul noului post se vor găsi și titlurile originale HBO care s-au bucurat de succes în Europa: Umbre, Aranyelet/O viață bună (produs în Ungaria), Mamon (produs în Cehia).

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu