Skip to main content

FOTO. Kanal D a împlinit nouă ani de la lansarea pe piaţă

 
FOTO. Kanal D a împlinit nouă ani de la lansarea pe piaţă

Kanal D celebrează astăzi nouă ani de la lansarea pe piaţa din României. În aproape un deceniu de funcţionare televiziunea trustului Dogan a ajuns în top trei televiziuni, cu o cotă de piaţă de 8,6% (în 2015), potrivit vifrelor furnizate de postul de televiziune.

Publicitate

În contextul aniversării, vor fi lansate noi ID-uri de staţie şi pachetul grafic aferent, producţie care susţine pozitionarea brandului, atribuind astfel o culoarea fiecarei categorii de conţinut TV.

"Sub semnul lui „Imi place” Teo Trandafir, Simona Patruleasa, Gabriela Cristea, Christian Sabbagh, Bursucu, Ana-Maria Barnoschi, Ernest, Andreea Mantea, Madalin Ionescu, Mihai Ghita, Iulia Albu, Silvia Ionita, Ilinca Vandici, Ilinca Obadescu au trait experiente inedite la realizarea ID-urilor, in mijlocul unor decoruri spectaculoase create special pentru a puncta ideea de diversitate, emotie, implicare, empatie cu cei care ii urmaresc zi de zi din fata micilor ecrane. Fie ca „Ne place sa visam, Ne place sa ne distram, sa ajutam, sa decoperim sau sa actionam...”, fiecare dintre mesaje acopera un segment foarte important al interactiunii cu publicul Kanal D", se arată într-un comunicat de presă al Kanal D.

GALERIE FOTO.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • geo geo
    Îți stă mintea în loc... au post (și cu emisie) HD însă doar o parte din programul zilei - doar filmele - sunt emise in ***. Ceea ce mi se pare o mare prostie.
  • Florin Florin
    Teo Show, singura emisiune de acolo la care ma uit.
  • Lucian Lucian
    La 9 ani, multe productii inca nu sunt realizate in format 16:9. Pacat!

Trimite un comentariu

sus