Skip to main content

"'Mă numesc Sebastian Ghiţă, nu m-am născut să fur'. Iar noi suntem proştii voştri, mafioţilor!", un text cu sute de distribuiri

 
"'Mă numesc Sebastian Ghiţă, nu m-am născut să fur'. Iar noi suntem proştii voştri, mafioţilor!", un text cu sute de distribuiri

"'Mă numesc Sebastian Ghiţă, nu m-am născut să fur'. Iar noi suntem proştii voştri, mafioţilor!", este titlul unui text scris de Ramona Ursu pe blogul Adevărul cu privire la declaraţiile celui care controlează televiziunea România TV făcute în Parlament înaintea respingerea încuviinţării de arestare a deputatului.

Publicitate

Articolul a fost distribuit de peste 430 de ori pe Facebook, potrivit unei monitorizări Facebrands pentru Paginademedia.ro.

Din material:

"Am asistat astăzi la încă un moment în cara ţărişoara asta a noastră, de care ne pasă atât cât să fim lăsaţi să fumăm liniştit în spaţii publice, a fost pusă în genunchi de 176 de deputaţi cu apucături evidente de infractori a căror singură şcoală terminată este cea de partid. Golănaşii ăştia care au ajuns, din vina noastră, evident, să-şi treacă în CV mandate de parlamentari au votat pentru salvarea de la arestare preventivă a colegului lor Sebastian Ghiţă, acuzat de procurori, printre altele, de dare de mită şi şantaj, după ce a nenorocit, laolată cu alţi mafioţi, tot judeţul Prahova."

Între cele mai distribuite articole de pe site-urile de ştiri se mai numără una de pe Biziday.ro şi alte trei de pe blogurile Adevărul.

Cele mai share-uite articole de pe site-urile de ştiri, într-o selecţie realizată de Paginademedia.ro şi Facebrands PRO:

1. Bloguri Adevarul, „Mă numesc Sebastian Ghiţă, nu m-am născut să fur“. Iar noi suntem proştii voştri, mafioţilor!”, de Ramona Ursu, 436 share-urin pe Facebook.

Din articol:

Nu ştiu dacă ar avea vreun rost să-i spun tovarăşului Ghiţă că eu, de exemplu, nu simt nicio frică, nu mă simt hărţuită şi nici torturată de faptul că există, în sfârşit, acei procurori, acei judecători care vor să facă dreptate până la capăt în ţara asta. Nu simt toate astea pentru că, spre deosebire de dumnealui şi de toţi hoţii din Parlament care l-au scăpat de puşcărie, eu nu am furat de la nimeni, nu am făcut combinaţii pe banii ţărişoarei, nu am făcut afaceri cu băieţi deştepţi, nu am jefuit instituţiile statului, nu am tâmpit şi prădat poporul, nu am făcut trafic de niciun fel, nu am dat şpăgi şi nici nu am primit.

2. biziday.ro, “Doamna Vulpiţa şi copoii DNA”, 325 share-uri pe Facebook.

Din articol:

Goguleeee! Îl luară pe Neiiica… cum ar zice un personaj din Nea Mărin Miliardar! Acu e vorba de tanti primăriţa Craiovei, foarte populara Lia Olguţa Vasilescu, pe care nu, nu au răpit-o nişte mafioţi tonţi, ci au luat-o cu cătuşe ditamai procurorii DNA. Acu eu, un pic subiectiv fiind, vă explic care-i treaba şi de ce a fost luată doamna Vulpiţa, cum îi zic oltenii, urmând ca dumneavoastră să stabiliţi dacă facem revoluţie să dezlipim Oltenia de Bucureşti şi să o unim eventual cu Prahova lui Ghiţă, sau dacă mai stăm o leacă p-aci. Serios acuma, cazul ăsta chiar va fi unul controversat…

3. Bloguri Adevarul, “Părinţii şi şcoala”, de Mircea Vasilescu, 231 share-uri pe Facebook.

Din articol:

Aud tot mai des în jurul meu despre diverse nemulţumiri ale părinţilor în legătură cu şcolile în care învaţă propriile odrasle. Unii cer schimbarea câte unui profesor, alţii sunt nemulţumiţi că profa de muzică “le strică media” pentru că nu le dă 10 la toţi ş.a.m.d. Nu-mi dau seama cât de extins e acest fenomen, dar cred că merită puţină reflecţie.

4. Bloguri Adevarul, “Sfântă bătrâneţe legionară: Ana Blandiana şi disidentul Gabriel Liiceanu”, de Mircea Toma, 202 share-uri pe Facebook.

Din articol:

Poeta Ana Blandiana a primit din partea Universităţii Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca titlul de doctor honoris causa. Prezentă la eveniment, Ana Blandiana a ţinut un discurs pe care audienţa universitară l-a aplaudat şi comparat – prin vocea rectorului Universităţii, Aurel Pop –, cu discursul inaugural al lui Vasile Pârvan, care a fost invitat să vorbească la înfiinţarea Universităţii clujene, în 1919.

5. Bloguri Adevarul, “Parlamentul ne oferă un nou moment de scârbă naţională”, de Daniel Gorgonaru, 94 share-uri pe Facebook.

Din articol:

Toate partidele politice din Parlament şi-au dat mâna într-un nou act de sfidare la adresa românilor. La propunerea PSD, deputaţii au votat, miercuri, în unanimite un proiect de lege prin care creditorii nu se pot atinge de datoriile partidelor în perioada alegerilor locale şi parlamentare. O ticăloşie care le permite lui Liviu Dragnea şi Alinei Gorghiu, reprezentanţii celor mai mari partide politice, să evite plata datoriilor către firme private şi instituţii ale statului, pentru a-şi promova candidaţii în alegeri.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • cr cr
    Nu te-ai nascut sa furi, dar ai devenit!
  • Sfantul Nicolae Sfantul Nicolae
    Sebastian Ghita controleaza si Agentia AGERPRES. Verificati ce angajări se fac la noul post tv AGERPRES: stiristele Romania Tv Alberta Forgiarini și Marilena Gheorghita!!! Gasiti si alte nume interesante pe lista: http://www.agerpres.ro/suport-contact/cariere

    Ca sa intelegeti cum se pune in aplicare "pas cu pas" proiectul ”PSD online” cititi interviul lui Sebastian Ghita din "Adevarul": http://adevarul.ro/news/politica/cum-vreaghita-faca-psdun-partid-cool-1_51757207053c7dd83f36ad7a/index.html

Trimite un comentariu

sus