Skip to main content

Mesajul de mulţumire al lui Iohannis la adresa SRI, comentat intens pe Facebook

 
Klaus Iohannis
Klaus Iohannis

Klaus Iohannis a mulţumit celor de la Serviciul Român de Informaţie pentru că "fac România mai sigură într-o perioadă cu multe probleme şi riscuri de securitate" într-o postare pe Facebook. Mesajul şefului statului a adunat peste 400 de comentarii pe reţeaua de socializare, potrivit unei monitorizări Facebrands pentru Paginademedia.ro.

Publicitate

Mesajul lui Iohannis, pe Facebook:

"Astăzi, la bilanţul SRI, am mulţumit celor care, prin profesionalismul lor, fac România mai sigură într-o perioadă cu multe probleme şi riscuri de securitate. SRI contribuie la profilarea României ca furnizor de securitate în regiune. Am remarcat totodată contribuţia esenţială a Serviciului la lupta împotriva corupţiei şi a reţelelor de evaziune şi crimă organizată. Avem însă restanţe în materie de legislaţie. Trebuie să reluăm discuţia cu privire la legile din domeniul securităţii cibernetice, precum şi la ansamblul reglementărilor în domeniul securităţii naţionale. Este nevoie de o reformă legislativă, care necesită timp, dezbatere şi coordonare, dar care nu mai poate întârzia. Într-o democraţie consolidată, politicile şi strategiile de securitate trebuie să beneficieze de un cadru de dezbatere şi susţinere la nivelul societăţii civile."

În topul postărilor de pe Facebook din categoria politic cu cele mai multe comentarii, Victor Ponta, Alina Gorgiu şi Elena Udrea au avut postări publicate pe pagina sa de Facebook.

1. Pagina oficiala Klaus Iohannis, 439 comentarii pe Facebook la mesajul de mulţumire adresat SRI.

2. Pagina oficiala Victor Ponta, 337 comentarii pe Facebook la următoarea imagine:

3. Pagina oficiala Alina Gorghiu, 96 comentarii pe Facebook la următorul mesaj:

Am stabilit astăzi ce profil trebuie să aibă candidaţii #PNL la alegerile generale, inclusiv actualii parlamentari care îşi doresc un nou mandat. În primul rând, ne vom asigura că toţi candidaţii PNL întrunesc două criterii esenţiale: integritatea şi competenţa profesională.

4. Pagina oficiala Elena Udrea, 80 comentarii pe Facebook la următorul mesaj:

Desi exista o cerere tot mai mare de legume romanesti si, in general de produse romanesti, piata nu o satisface din cauza intereselor financiare ale marilor magazine, care prefera sa vanda produse de import, inferioare calitativ. Evident ca neavand unde sa vanda, producatorul roman da faliment ori se lasa pagubas. Inca un exemplu de actiune a statului in contra intereselor romanilor. Si ne miram ca agricultura este la pamant in Romania, desi potentialul agricol este urias, iar la tara oamenii nu mai cultiva nimic si sunt din ce in ce mai saraci! Dragi colegi parlamentari, grabiti-va cu legea aceasta, ca si asa Parlamentul nu mai face mare lucru!

5. Pagina oficiala Valentin Vrabie, 66 comentarii pe Facebook la următorul mesaj:

Am semnat demisia din funcţia de primar al comunei Peştera şi prezint raportul de activitate pentru perioada 2008-2016.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus