Skip to main content

Mesajul lui Victor Ponta de la mulți ani pentru fiica sa a adunat mii de comentarii pe Facebook

 
Mesajul lui Victor Ponta de la mulți ani pentru fiica sa a adunat mii de comentarii pe Facebook

Mesajul de la mulți ani transmis de fostul premier Victor Ponta fiicei sale, care a împlinit opt ani, a fost comentat intens de internauți. Textul publicat de Ponta pe pagina sa de Facebook a adunat peste 6.600 de comentarii, potrivit unei monitorizări Facebrands pentru Paginademedia.ro.

"25 Martie este o zi fericită pentru noi, cu totul specială - 8 ani de când Irina ne face viața mai frumoasă! Dincolo însă de fericire, ca orice părinte în anul 2016, am inima strânsă de impresia că îi lăsăm pe copiii noștri să trăiască într-o lume din ce în ce mai rea și nu mai bună. O lume în care nebuni egoiști ne decid soarta, o lume în care răul și distrugerea sunt valorile cele mai promovate, o lume în care cu cât "comunicăm" mai mult cu atât suntem mai singuri! Îmi doresc ca Dumnezeu (Allah, Budha și orice altă putere divină) să îi ajute pe toți copiii noștri să fie mai buni decât noi, într-o lume mai frumoasă decât cea de acum!", a scris Victor Ponta pe pagina sa de Facebook. 

Publicitate

În topul postărilor de pe Facebook din categoria politic cu cele mai multe comentarii, Klaus Iohannis, Traian Băsescu și Elena Udrea au avut postări publicate pe pagina sa de Facebook.

1. Pagina oficiala Victor Ponta, 6642 comentarii la mesajul de la mulți ani pentru fiica sa. 

2. Pagina oficiala Klaus Iohannis, 1033 comentarii la următorul mesaj:

Doresc să adresez gândurile mele cele mai calde creștinilor romano-catolici și protestanți care sărbătoresc astăzi Paștele. În aceste zile în care celebrăm darul luminii și al vieții, este potrivit să fim împreună cu toți cei care au nevoie de solidaritatea noastră. Să fim alături de victimele violenței și intoleranței ori de cei pentru care „pâinea cea de toate zilele” este departe de a fi o metaforă. Vă doresc tuturor ca Învierea Domnului să vă găsească în pace, sănătoși și fericiți, alături de familie și cei dragi! Cristos a Înviat!

3. Pagina oficiala Elena Udrea, 392 comentarii la următorul mesaj:

Friends Forever!❤ Ruxandra si Diana Dragomir si, Sonia Elena, finuta mea. Ramane sa vedem leul ce zice...

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu