Skip to main content

Morgan Freeman, de la Dumnezeu pentru o zi la Povestea lui Dumnezeu

 
Morgan Freeman, de la Dumnezeu pentru o zi la Povestea lui Dumnezeu

Morgan Freeman, actorul care l-a întruchipat pe Creator în filmul din 2003 Dumnezeu pentru o zi, este gazda şi producătorul unui serial National Geographic care încearcă să găsească raspunsuri la o serie de întrebări legate de Dumnezeu şi de existenţa omului pe Pământ, anunţă televiziunea de documentare.

Publicitate

Noua producţie se numeşte "The Story of God" (Povestea lui Dumnezeu), este formată din şase părţi şi va avea premiera pe 3 aprilie de la ora 21.00.

Morgan Freeman va face o călătorie înconjurul lumii pentru a explora diverse culturi şi religii pentru a afla răspunsuri legate de scopul vieţii, existenţa lui Dumnezeu şi alte întrebări primordiale.

Serialul este produs de Morgan Freeman, Lori McCreary şi James Younger.

„De-a lungul ultimelor câteva luni, am călătorit în aproape 20 de oraşe din şapte ţări diferite, într-o misiune personală de a găsi răspunsuri la marile mistere ale credinţei. În unele locuri am găsit răspunsuri, în altele am descoperit noi întrebări. Dar constanta în toate locurile vizitate este că toţi căutăm să facem parte din ceva mai mare decât noi”, a spus Morgan Freeman, potrivi deadline.com.

Morgan Freeman nu este la prima implicare într-un serial pentru un post de documentare. În 2013, actorul american a prezentat un program despre spaţiul cosmic care îşi propunea să răspundă la întrebări precum: Suntem singuri în Univers? Putem călători în timp? Ce a existat la începutul începuturilor?

În 2011 Freeman a fost gazda emisiunii Curiosity creată chiar de fondatorul Discovery, John Hendricks. Iar în 2009 a prezentat programul Prin gaura de Vierme, pentru Discovery Science.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus