Skip to main content

Morgan Freeman, de la Dumnezeu pentru o zi la Povestea lui Dumnezeu

 
Morgan Freeman, de la Dumnezeu pentru o zi la Povestea lui Dumnezeu

Morgan Freeman, actorul care l-a întruchipat pe Creator în filmul din 2003 Dumnezeu pentru o zi, este gazda și producătorul unui serial National Geographic care încearcă să găsească raspunsuri la o serie de întrebări legate de Dumnezeu și de existența omului pe Pământ, anunță televiziunea de documentare

Publicitate

Noua producție se numește "The Story of God" (Povestea lui Dumnezeu), este formată din șase părți și va avea premiera pe 3 aprilie de la ora 21.00.

Morgan Freeman va face o călătorie înconjurul lumii pentru a explora diverse culturi și religii pentru a afla răspunsuri legate de scopul vieții, existența lui Dumnezeu și alte întrebări primordiale. 

Serialul este produs de Morgan Freeman, Lori McCreary și James Younger.

„De-a lungul ultimelor câteva luni, am călătorit în aproape 20 de orașe din șapte țări diferite, într-o misiune personală de a găsi răspunsuri la marile mistere ale credinței. În unele locuri am găsit răspunsuri, în altele am descoperit noi întrebări. Dar constanta în toate locurile vizitate este că toți căutăm să facem parte din ceva mai mare decât noi”, a spus Morgan Freeman, potrivi deadline.com.

Morgan Freeman nu este la prima implicare într-un serial pentru un post de documentare. În 2013, actorul american a prezentat un program despre spațiul cosmic care își propunea să răspundă la întrebări precum: Suntem singuri în Univers? Putem călători în timp? Ce a existat la începutul începuturilor?

În 2011 Freeman a fost gazda emisiunii Curiosity creată chiar de fondatorul Discovery, John Hendricks. Iar în 2009 a prezentat programul Prin gaura de Vierme, pentru Discovery Science.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu