Skip to main content

O dată-n viaţă revine vineri. Notificarea către Romvac a fost retrasă, iar sponsorul susţine emisiunea de pe TVR, dar în alte condiţii

 
O dată-n viaţă revine vineri. Notificarea către Romvac a fost retrasă, iar sponsorul susţine emisiunea de pe TVR, dar în alte condiţii

Emisiunea O dată-n viaţă revine în această vineri la TVR 1. Sponsor principal: Romvac, compania care fusese notificată de salariaţii TVR şi şi-a retras iniţial susţinerea pentru emisiune. Cum a revenit Romvac şi în ce condiţii (diferite de colaborarea pe care o avea până acum cu emisiunea)?

Publicitate

Două au fost motivele pentru care Romvac s-a întors:

1. Notificarea de executare silită trimisă către Romvac, prin care sumele datorate TVR se duceau către angajaţii care au câştigat procesul cu instituţia publică, a fost retrasă. Motivul? Sumele datorate de TVR angajaţilor în numele cărora a fost făcută executarea au fost obţinute din alte surse.

2. Totodată, în noile condiţii, relaţia contractuală a Romvac nu mai este direct cu TVR, ci cu un coproducător extern al emisiunii, pentru a se evita riscul unei noi notificări.

Reamintim că Romvac a informat TVR că se retrage din coproducţia pentru emisiunea O dată-n viaţă, unde era partener principal şi tradiţional. Romvac a decis să se retragă după ce executorii judecătoreşti au cerut "înfiinţarea popririi asupra sumelor datorate TVR, precum şi a celor datorate în viitor". Executorii îi reprezentau pe Mihai Rădulescu şi pe Mihaela Căciuleanu.

Cum a fost convins Romvac să rămână?

"Singura soluţie este să lucrăm cu o casă de producţie", a explicat pentru Paginademedia.ro realizatoarea emisiunii, Iuliana Tudor. "O dată-n viaţă este o coproducţie între TVR, care asigură o parte din contribuţia la emisiunea şi Zuchhero, care vine, la rândul ei, cu sponsori şi cu finanţare", a continuat ea.

Dacă până acum relaţia Romvac era direct cu TVR, în acest sezon compania va contribui la emisiune prin coproducătorul Zucchero. A fost argumentul principal pentru ca Romvac să revină la emisiune, fără riscul de a fi executat silit în viitor.

"Contribuţia celor de la Zucchero este foarte importantă. Am lucrat cu ei şi în sezonul trecut, când au adus câţiva sponsori", a precizat Iuliana Tudor. "Emisiunea de vineri va fi făcută în baza unui acord de principiu cu Zuchhero, deocamdată nu am finalizat actele, dar urmează să semnăm şi contractul", a mai spus realizatoarea emisiunii de la TVR.

O dată-n viaţă (ajuns la sezonul al 17-lea) va avea prima ediţie din acest sezon vineri, 18 martie de la ora 21.10, cu o săptămână întârziere, din cauza situaţiei legate de sponsorizare. Emisiunea le va avea în platou pe Maria Ciobanu şi pe Irina Loghin.

Iuliana Tudor este cu emisiunea în grila TVR 1 de nouă ani, timp în care a prezentat 16 sezoane O dată-n viată

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Hot Niuz Hot Niuz
    Toate animalele si loazele de la Tvr trebuie date afara. Toti cei care considera ca Tvr sunt Ei, cu copiii, cumnatele si cumetrii sugand de la aceeasi tzatza de 25 de ani.
    Desfiintarea, la somaj *** ! In economia reala !

Trimite un comentariu

sus