Skip to main content

PRESA DE AZI. Adevărul: "Pe Voiculescu nu-l mai cred nici prietenii: "O carte cere timp'"

 
PRESA DE AZI. Adevărul: "Pe Voiculescu nu-l mai cred nici prietenii: "O carte cere timp'"

Victoria lui Smiley împotriva Fiscului, productivitatea suspectă a lui Voiculescu în a scrie cărți și schimbarea Constituției pentru a împiedica căsătoriile între persoane de același sex se numără printre subiectele presei de astăzi. 

Publicitate

"Pe Voiculescu nu-l mai cred nici prietenii: 'O carte cere timp'", titrează ziarul Adevărul, pe prima pagină. 

"Ilie Șerbănescu și Dumitru Miron, doi dintre economiștii care au girat cărțile scrise de Dan Voiculescu în penitenciar, nu văd cum e posibil ca cineva să scris zece lucrări științifice în mai puțin de un și jumătate. 'Conform programului aprobat, am lucrat 3 ore/zi și am studiat două ore, în afarea orelor de muncă. Așadar, totul este absolut legal', a explicat Voiculescu, pe blogul său, cum arată regimul său de lucru în închisoare", scrie cotidianul lui Cristi Burci, în deschiderea ediției de astăzi. 

Paginademedia.ro prezintă, în continuare, titlurile și principalele subiecte ale presei de astăzi. 

Evenimentul zilei: "2,2 milioane de români vor să schimbe Constituția ca să ferească țara de căsătorii homosexuale". Coaliția pentru Familie a ajuns la jumătatea campaniei sale de strângere de semnături pentru ca în Constituție să se precizeze că familia este alcătuită dintr-un bărabat și o femeie. Inițiatorii au strâns deja minimul necesar de semnături pentru ca proiectul să fie depus în Parlament. 

Click!: "Cântărețul a demonstrat în instanță greșeala și a pus Fiscul la plată. Smiley, război cu statul pentru conturile blocate". Smiley s-a chinuit luni bune să demonstreze că își plătește toate dările la stat, după ce ANAF la scos dator, și chiar i-a blocat conturile firmei prin care își desfășoară activitățile artistice. Procesul s-a încheiat, iar judecătorii au decis că Fiscul trebuie să plătească toate cheltuielile de judecată. 

România liberă: "Peste 4 milioane de dolari venituri numai la un singur transport. Rețeaua româno-siriană a traficului de migranți spre Europa". Contrabandiștii de ființe umane profită de disperarea refugiaților din Orient, vânzându-le servicii de călătorie din care îmbogățesc și prin care își alimentează cu bani gheață afacerea criminală.

Jurnalul Național: "Azi la bancă un leu depui, mâine ia-l de unde nu-i". Dobânzile și depozitele vor rămâne scăzute tot anul 2016, deși inflația va începe să crească începând din vară. Asta înseamnă că banii depuși la bancă își vor pierde din valoare când prețurile vor începe să crească. 

Gazeta Sporturilor: "Răbdare, în play-off veți vedea ce poate Steaua". Antrenorul campioanei le cere suporterilor să rămână alături de echipă și le promite titlul de campioană. 

Libertatea: "Pelinel recunoaște voalat că ultimele luni nu au fost tocmai roz. 'Am mai fost amenințată'"

Rubrica Presa de azi este realizată cu susținerea companiei de monitorizare Media Image.

Primele pagini ale ziarelor, în secțiunea Presa de azi (click foto):

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu