Skip to main content

Discovery Channel va difuza primul său documentar despre cazuri de crimă reale care urmareste investigațiile detectivilor

 
Discovery Channel va difuza primul său documentar despre cazuri de crimă reale care urmareste investigațiile detectivilor

Discovery Channel va difuza la finalul acestei săptămâni primul său documentar despre cazuri de crimă reale. Noul program intitulat Investigații criminale va avea premiera pe 25 martie, de la ora 21.00. 

Publicitate

Documentarul Investigații criminale poartă publicul pe urmele unei anchete în derulare, pas cu pas. Filmat în timp real, documentarul urmărește investigațiile detectivilor pentru găsirea criminalului.

Despre documentar

Printre cazurile prezentate se numără unul rămas nerezolvat de mai bine de două decenii, în micuța comunitate Iberville Parish din Louisiana, situată la nici 25 km de capitala statului, Baton Rouge. În iunie 1997, Eugenie Boisfontaine, o absolventă a Universității Statului Louisiana, care își continua acolo studiile, a fost văzută pentru ultima dată în viață în apropierea lacurilor din zonă. Două luni mai târziu, cadavrul tinerei a fost găsit într-un șanț plin cu apă, fără semne de traumatisme în zona craniană. În perioada 1997 - 2003 au rămas nerezolvate 60 de cazuri de femei ucise sau date dispărute în regiune.

Pentru această investigație, alături de Rodie va lucra un detectiv tânăr și foarte bine pregătit, Aubrey St. Angelo, care se pricepe să ”citească” oamenii și nu se teme să pună întrebări incomode. 

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu