Skip to main content

Noul sezon al Galei umorului debutează duminică la TVR 1

 
Noul sezon al Galei umorului debutează duminică la TVR 1

Gala umorului, emisiunea care pune în valoare arhiva Televiziunii Române, continuă cu un nou sezon din 13 martie. La fel ca în sezonul precedent, emisiunea va fi prezentată de actorii Diana Cavallioti şi Dragoş Huluba.

Publicitate

În cel de-al cincilea sezon, programul difuzat de TVR 1 şi online, de TVR+, duminica după-amiază, începe cu o oră mai devreme: de la ora 16.00. Gala umorului va continua să pună în pagină momente memorabile ale divertismentului de televiziune, păstrate în Filmoteca de Aur a TVR.

Printre actorii prezentanţi, cu imagini de arhivă, la Gala umorului se numără Toma Caragiu, Amza Pellea, Dem Rădulescu, Jean Constantin, Puiu Călinescu, Octavian Cotescu, Stela Popescu şi Ştefan Bănică.

„Printre numeroasele surprize, sperăm noi, plăcute, în acest nou sezon avem bucuria să vă anunţăm că veţi putea (re)vedea primul moment cu Amza Pellea din seria Nea Mărin, produs în Televiziunea Română în anul 1971, precum şi ultima înregistrare cu Toma Caragiu în studiourile Televiziunii Române, datând din februarie 1977”, dezvăluie realizatorul Galei umorului Cosmin Dumitru.

Noul sezon al Galei umorului va avea 12 episoade tematice, dintre care amintim: „Duşi cu sorcova”, „Toate-s vechi şi nouă toate”, „Ce-i al tău e pus... departe”, „Despre moravurile uşurele”, „Cine râde la urmă... gândeşte mai încet”.

În această perioadă, actriţa Diana Cavallioti se pregăteşte de filmări pentru un nou film în regia lui Călin Netzer, producţie în care va interpreta rolul principal, în timp ce actorul Dragoş Huluba joacă pe scena Teatrului de Comedie din Bucureşti în spectacolul muzical „Îmblânzirea scorpiei”, de W. Shakespeare, regia Gelu Colceag.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus