Skip to main content

VIDEO - SpotON. Simona Halep susține cauza Dorna pentru copiii născuți prematur. "Cățelul" Leuțul, noua vedetă a spoturilor ING

 
VIDEO - SpotON. Simona Halep susține cauza Dorna pentru copiii născuți prematur. "Cățelul" Leuțul, noua vedetă a spoturilor ING

SPOTON. Campaniile ultimelor săptămâni. Simona Halep susține cauza brandului Dorna pentru copiii născuți prematur și îi îndeamnă într-un nou spot pe telespectatori să fie ambasadori ai acestei campanii. ING a lansat o nouă campanie pentru produsul bancar ING card complet. Noile spoturi aduc în prim plan un cățel făcut din bani pe nume Leuțul. 

În ultimele două săptămâni, printre noile reclame apărute se numără spoturi la brandurile Vodafone, Covalact, Finetti, Lidl și Vel Pitar.

Publicitate

Paginademedia.ro vă prezintă în continuare spoturile din ultimele săptămâni, într-o rubrică realizată cu sprijinul companiei de monitorizare MediaTRUST:

  • Simona Halep este vedeta unei noi campanii lansate de Dorna pentru a-i ajuta pe copiii născuți prematur în care este subliniată importanța secundelor în viața micuților.
  • Proprietarul cățelului Leuțul spune fericit că și-a mutat "animăluțul", care reprezintă salariul său, la ING pentru că "săracul era plin de comisioane".
  • Într-o nouă reclamă Lidl, Chef Florin Dumitrescu și actorul Andrei Aradits își continuă periplul prin casele românilor, de data aceasta gătind la o familie din comuna Voluntari.
  • În noul spot Vodafone, un tânăr care rămâne cu mașina în drum este ajutat de un ansamblu folcloric să ajungă la destinație și dă un interviu de angajare chiar din autocar de pe telefonul unuia dintre muzicanți.

Dorna - Simona Halep

  ING - Leuțul

Lidl
Vodafone
Covalact
Finetti
Vel Pitar
Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu