Skip to main content

TOP COMMENTED. Emil Boc, pe primul loc

 
TOP COMMENTED. Emil Boc, pe primul loc

Materialul video în care primarul municipiului Cluj-Napoca Emil Boc răspunde întrebărilor adresate de cetăţenii din oraşul pe care îl conduce a adunat sute de comentarii pe Facebook.

Publicitate

Filmul cu o durată de o oră a strâns aproape 650 de comentarii pe reţeaua de socializare, potrivit unei monitorizări Facebrands pentru Paginademedia.ro.

În topul postărilor de pe Facebook din categoria politic cu cele mai multe comentarii, Dacian Cioloş şi Nicuşor Dan au avut postări publicate pe pagina sa de Facebook.

1. Pagina oficiala Emil Boc, 649 de comentarii la materialul video postat pe Facebook.

2. Pagina oficiala Dacian Ciolos, 203 de comentarii pe Facebook la un mesaj prin care îşi prezintă agenda din această săptămână.

3. Pagina oficiala Vergil Chitac, 84 de comentarii pe Facebook la următorul mesaj:

În urmă cu 10 ani, Ancuţa, o fetiţă de doar 4 ani, se referea la strada Prelungirea Câmpinei din cartierul Viile Noi ca la "strada unde viaţa nu are rost", pentru că, în fiecare zi, trebuia să înfrunte noroaiele în drumul ei spre grădiniţă. Anii au trecut, mandatele au expirat, Ancuţa are astăzi 14 ani, dar viaţa ei a rămas la fel. În loc de asfalt, a primit doar promisiuni şi un panou electoral la intrarea pe stradă, care a fost demontat imediat după alegerile din 2012. Se lucrează zi lumină la bulevardul Tomis pentru slavă şi fotografii, iar altundeva, tot în Constanţa, Ancuţa nu poate pleca la şcoală fără cizme.

4. Pagina oficiala Emil Boc, 82 de comentarii pe Facebook la mesajul:

Va invit sa ne intâlnim din nou online, diseara de la ora 18:00! Ne vedem - prin Facebook Live - in doar câteva ore, pe această pagină. #Cluj — with loc de STOP.

5. Pagina oficiala Nicusor Dan, 80 de comentarii pe Facebook la un fragment din emisiunea Starea Naţiei care îl vizează pe preşedintele Uniunii Salvaţi Bucureştiul.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus