Skip to main content

VIDEO. Un fost Guerrilla face interviuri „istețe” în mașină. Doru Antonesi, Moise Guran și Cornel Ilie, printre pasageri

 

Fostul realizator Radio Guerrilla Bogdan Ciuclaru, în prezent producător la matinalul Radio 21, s-a urcat la volan pentru a face interviuri online. Omul de radio a lansat astăzi Interviurile Simply Clever, proiecte video filmate în mașină, pe modelul Seinfeld, în care vedetele stau de vorbă cu Ciuclaru. „În mașină, oamenii invitați stau de vorbă, nu dau declarații. Iar când oamenii stau de vorbă sunt autentici”, explică el demersul.

Publicitate

Interviurile vor fi postate pe canalul de YouTube special creat, Interviurile Simply Clever (pagina de Facebook, AICI). 

De unde a pornit ideea interviurilor inteligente:
Bogdan Ciuclaru: „După ce am urmărit un episod din seria Comedians In Cars Getting Coffee, în care Seinfeld discuta cu Jim Carrey, am realizat că tocmai decorul – ușor atipic – îi face pe invitați să părăsească zona mai riguroasă a unui interviu convențional, în favoarea unui discurs mai light și-al unui registru conversațional. Pe scurt, în mașină oamenii invitați stau de vorbă, nu dau declarații. Iar când oamenii stau de vorbă sunt autentici.”

„Sub această umbrelă, voi “urca” pe net, în următoarele luni, câteva clipuri video cu aceste discuții captivante, purtate în mașină, în traficul bucureștean, împreună cu câteva personaje inedite, care respectă următorul tipar: își fac meseria cu drag și au harul de a-i inspira și pe alții.”, explică Bogan Ciuclaru. 

Primul care a urcat în mașina condusă de omul de radio a fost actorul Doru Antonesi, fost Divertis. Antonesi a vorbit despre intrarea lui în lumea actoriei, despre Divertis, dar și despre ruperea trupei. 

Doru Antonesi, despre despărțirea Divertișilor:

Întrebat cât de neplăcut a fost divorțul, Antonesi a răspuns: „destul de neplăcut”. „Erau un fel de tensiuni generate de mărirea continuă a membrilor grupului. Adică cei care veneau mai noi în grup, nu erau asociați, cum ar trebui să fie, erau membri direcți ai grupului. Cei mai bătrâni nu erau foarte mulțumiți că se producea o oarecare diluare, pentru că era o muncă de mulți ani ca să ajungi la Divertis, pe care aparent o furau, ca popularitate, cei mai tineri”. 

Acum în ce stadiu sunteți, vă mai vorbiți? Antonesi: „Unii dintre noi, da (râde), într-o oarecare măsură. Eu nu mai vorbesc cu Toni, dar am colegi din Distractis care vorbesc cu el. ”

Vor mai urma Irina Margareta Nistor, Cornel Ilie, Adrian Georgescu, Anca Maria – Baniță, Moise Guran, Ionuț Bodonea, Alexandru Tomescu, Marius Tudosiei, Dragoș Asaftei și Adelin Petrișor.

Proiectul este realizat cu susţinerea mărcii de autoturisme Skoda. Pe partea editorială, acesta este susţinut de Sebastian Condurache, Lordena Perianu și Florin Marica. 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Bună Andra! Cu tot respectul, dacă pe domnul Marius nu-l pot contrazice și nici nu-l pot convinge să dea o șansă și anonimilor, la partea cu "ai făcut ceva pe radioul ălă am o singură observație, de bun simț: am plecat de-acolo în relații amiabile, când proiectul nu ne mai putea susține financiar pe cei mai mulți dintre noi. În plus, nu am vorbit niciodată public despre RG, după momentul în care am anunțat că plec. Sunt într-un loc unde a fost nevoie de mine și mă străduiesc să-mi fac treaba cât pot de bine. Cu majoritatea colegilor din RG sunt în relații amicale și le doresc tot binele din lume "să învinge!".
  • Ciuclare, tot la statutul de "fost Guerrilla" ai ramas, chiar daca ai facut ceva pe radioul ala si chiar daca acum esti la niste radiouri "profesioniste"
  • @stefan sau silviu: hai sa nu exageram ca Ciuclaru nu are notorietatea lui Gheorghe ca om de radio.nici a lui Dobrovolschi sau Craioveanu.nu mai zic de matinalii de la radiourile de top. Deci e firesc sa nu fie cunoscut decat in "breasla".sa nu facem procese de intentie celor care nu au auzit de el.asta nu inseamna ca nu face treaba buna, dar si la radio ca si la TV nu e suficient sa faci treaba buna ca sa ai notorietate mare. Oameni de radio cunoscuti sint putini si majoritatea sint din perioada romantica a radioului cand se spuneau vorbe multe si se difuza muzica de pe casetele de acasa. Mai asculta cineva radio pentru vorbe? Nu ma refer la vorbe despre cat e ceasul,cum e vremea sau ce piesa sau concurs urmeaza
  • Imi pare rau, dar nu e foarte original. James Corden are zeci de interviuri virale cu carpool karaoke.
  • Iulia Bunea, cu tot respectul, de ce ne dai să citim niște articole despre niște oameni de care n-a auzit aproape nimei? În loc să postați articole interesante (gen audiențe), pierdem cu toții timpul cu aceste postări. N-am auzit în viața mea de Bogdan Ciuclaru. O zi frumoasă.

Trimite un comentariu