Skip to main content

PRESA DE AZI. Weekend Adevărul: Tudor Chirilă: "Până în clasa a XII-a nu ştiam ce voi face. Eu jucam fotbal"

 
PRESA DE AZI. Weekend Adevărul: Tudor Chirilă: "Până în clasa a XII-a nu ştiam ce voi face. Eu jucam fotbal"

Problemele care ţin pe loc redeschiderea stadionului Arena Naţională, numirea unui nou rector pentru Universitatea Politehnică din Bucureşti şi un interviu cu Tudor Chirilă se numără printre subiectele presei de astăzi.

Publicitate

"Cu aerul unui adolescent, Tudor Chirilă povesteşte despre educaţia primită în sânul familiei, care i-a desenat primele linii ale unei vieţi de artist. În ultimii ani, opiniile emise de solistul trupei Vama la adresa unor subiecte de interes public i-au făcut pe oamenii generaţiei facebook să găsească în Chirilă un reprezentant al societăţii civile", a scris ziarul Adevărul în deschiderea ediţiei de astăzi.

Paginademedia.ro prezintă, în continuare, titlurile şi principalele subiecte abordate de ziarele apărute astăzi.

Evenimentul zilei: "Frica primarului Capitalei ţine Arena Naţională închisă". EVZ a demarat o campanie ce are ca subiect redeschiderea celui mai mare stadion din România. Pentru stadionul Arena Naţională s-au cheltuit 234 de milioane de euro, iar în acest moment din cauza birocraţiei, arena este inutilizabilă.

România liberă: "Rectorul Costoiu l-a angajat pe Costoiu, evaluat de subordonaţii lui Costoiu".Candidat pentru un nou mandat de rector al Universităţii Politehnica Bucureşti, fostul ministru delegat pentru Cercetare Mihnea Costoiu se află într-o situaţie ce ar putea fi catalogată drept conflict de interese. Potrivit metodologiei instituţiei de învăţământ superior tehnic, rectorul Mihnea Costoiu este cel care decide dacă să fie angajat sau nu cadrul didactic Mihnea Costoiu, în urma unei evaluări făcută de o comisie alcătuită din subalterni ai lui Mihnea Costoiu.

Jurnalul Naţional: "Salariile românilor în următorii 4 ani: statul bate privatul". Viitoarele creşteri ale salariului mediu brut lunar se estimează că vor înceta în anii următori, cei din sectorul de stat îşi vor păstra avansul salarial în faţa celor care lucrează în mediul concurenţial.

Gazeta Sporturilor: "Vai de capul lor". Echipa Dinamo a fost umilită la Chiajna în semifinalele Cupei Ligii, toate cele trei goluri ale gazdelor fiind marcate cu capul.

Rubrica Presa de azi este realizată cu susţinerea companiei de monitorizare Media Image.

Primele pagini ale ziarelor, în secţiunea Presa de azi (click foto):

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus