Skip to main content

Ancheta GSP, tratatată în treacăt pe TV, viralizată puternic pe Facebook

 
Ancheta GSP, tratatată în treacăt pe TV, viralizată puternic pe Facebook

Investigaţia Gazetei Sporturilor legată de dezinfectanţii diluaţi din spitale a fost aproape invizibilă pe posturile de televiziune, însă a fost puternic viralizată pe internet.

Publicitate

Ieri, investigaţia care zdruncină sistemul medical, publicată pe blogul lui Cătălin Tolontan, a fost cel mai viralizat subiect din blogosferă. Potrivit monitorizării Facebrands pentru Paginademedia.ro, articolul a adunat 1.200 de share-uri pe reţeaua socială.

Dacă pe internet a fost un subiect puternic viralizat, pe posturile TV a fost tratat doar de câteva staţii, în general în treacăt. Antena 3, Realitatea şi B1 au vorbit despre caz. La Digi 24, subiectul nu a existat.

Selecţia celor mai distribuite materiale de pe bloguri şi platforme colective, distribuite ieri pe Facebook:

1. Tolo.ro, “Statul român nu verifică niciodată în laborator dezinfectanţii din spitale. Reţete din fabrica celui mai mare producător arată că antisepticele sunt diluate"

- 1.167 share-uri.

2. Blogurile Adevarul, “România. Încercare de diagnostic”, de Andrei Pleşu

- 954 share-uri.

3. Biziday.ro, “Ce ar mai fi pesedeul fără corupţi? Dar România ce ar fi”, de Moise Guran

- 384 share-uri.

4. Adelaparvu.ro, “Cea mai frumoasă casă din lume, aşa este pentru fraţii David şi Eva această minunăţie dinspre Câmpulung”,

- 251 de share-uri.

5. Cronicipebune.ro, “Un şut în fund şi pleacă în stradă”,

- 189 share-uri

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • der der
    Nu cred ca e corect ce zici - aproape invizibila. De pilda, PRO TV a inceput ieri stirile de la ora 19 exact cu acest subiect. Iar in catavencii, publicat online tot ieri, PAH a scris un articol tot despre asta, care a strans 690 de share-uri. Deci la tine in top ar intra pe pozitia 3 - dar ai trecut cu vederea.
  • qwerty qwerty
    eu nu inteleg un lucru, ce mai cauta Tolontan la Gazeta Sporturilor. nimic din ce face in ultimii ani nu are legatura cu sportul. el face anchete despre spitale, despre politica, despre economie. de ce nu se duce la un ziar generalist unde sa publice anchetele astea? la GSP i-a lasat pe toti prostii sa scrie si au bagat ziarul in gard, in timp ce chelul isi pune tichie de margaritar.
  • Adi Adi
    Cum e posibil ca Digi 24 sa nu spuna un cuvant desprea un asemnea subiect?? Asta e o rusine de nedescris!
  • Malcolm Malcolm
    Ce-mi plac astia care le stiu pe toate deja. Bine frate ca esti tu destept, noi suntem prosti si vrem sa aflam ce se intampla in jurul nostru. Si mai avem pretentii cand se dezvaluie o mare problema sa mai si apara la stiri, nu sa o mature sub pres. Probabil ca tu daca erai american si auzeai cum s-a otravit apa din Flint, Michigan si s-au imbolnavit copii ziceai, eh, un fleac, toata lumea stia ca era plumb in apa, ce vrei, sa mai si vorbim despre asta? Nimic de vazut aici, mergeti mai departe... Ce se intampla cu ignorarea acestor informatii e mare nesimtire. In conditiile in care majoritatea oamenilor din tara asta isi iau stirile *de la televizor*.
  • vlad vlad
    Asa si?... e a doua oara cand scoti asta in evidenta in mai putin de 24h; CAND VOM INTELEGE ca politica si economia nu se fac la televizor (doar daca vrei sa vezi circ), ce conteaza ca nu e difuzata, toata lumea (o) stie, realitatea din spitale, poate de aia nici nu se difuzeaza,... e bine totusi ca s-a trezit si Tolontan, dupa atatia ani.. ar trebui sa i se dea un Pulitzer pentru asta.. ..apropo, Tolo, vezi ca s-a inventat si apa calda intre timp.

Trimite un comentariu

sus