Skip to main content

Consiliul de Administraţie al TVR încearcă, miercuri, să numească un nou şef pentru postul public

 
tvr
tvr

Consiliul de Administraţie al Televiziunii Române se reuneşte, miercuri dimineaţă, începând cu ora 9.00, la sediul SRTV, pentru a supune la vot o nouă propunere de preşedinte director general, relatează News.ro.

Publicitate

Conducerea Parlamentului a primit o informare din partea membrilor Consiliului de Administraţie al SRTV, prin care se precizează că toţi membrii CA se pot reuni, miercuri, începând cu ora 9.00, la sediul Televiziunii Publice, pentru a supune la vot o nouă propunere de preşedinte director general.

Miercurea trecută, alegerea unui nou preşedinte director general al TVR de către membrii CA a fost amânată pentru o săptămână, aşteptându-se revenirea în ţară a reprezentantului UDMR, care este în străinătate.

Membrii CA al TVR au cerut săptămâna trecută comisiilor parlamentare de cultură să găsească o soluţie legală, în condiţiile în care s-a înregistrat de două ori paritate la vot pentru preşedintele director general al televiziunii publice, prima dată candidând Radu Carp (PNL) şi Doina Gradea (PSD), iar a doua oară Monica Ghiurco (angajaţii TVR) şi Doina Gradea (PSD).

În cele două runde de vot s-au înregistrat câte şase voturi pentru fiecare candidat, în condiţiile în care reprezentantul UDMR lipsea.

Noul Consiliu de Administraţie al TVR este format din Irina Radu, Doina Gradea, Alfred Bulai, Oana Stănciulescu, Radu Carp, Debreczeni Hajnal , Ruxandra Garofeanu, Cristian Hadji-Culea, Raico Cornea, Christel Ţopescu, George Orbean, Teodor Gabriel Giurgiu, Monica Ghiurco.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus