Skip to main content

Copertă inedită în Şapte Seri. Jon Snow, în „Cimitirul vesel” din Game of Thrones: „Ucis lângă un copac?! R.R. Martin WTF?!”

 
Copertă inedită în Şapte Seri. Jon Snow, în „Cimitirul vesel” din Game of Thrones: „Ucis lângă un copac?! R.R. Martin WTF?!”

Cum ar fi arătat crucea lui Jon Snow, dacă eroul din Games of Thrones ar fi trecut în nefiinţă la Săpânţa? Revista Şapte i-a adus personajului un elogiu inedit pe prima pagină a ediţiei care va apărea mâine. Jon Snow apare într-o grafică asemănătoare cu faimoasele desene de pe crucile din Cimitirul Vesel din Săpânţa.

Publicitate

Grafica este însoţită, tot după modelul Săpânţa, şi de câteva versuri haioase: „Ucis lângă un copac?!/ R.R. martin, WTF?!”

„Îs dintr-a-lui Stark feciori/ Cunoscut doar Snow de voi/ Ca toţi cei născuţi din flori.”, mai spune balada închinată faimosului personaj.

Grafica inspirată de cimitirul din Maramureş a fost realizată de Mihai Alexandru.

În paginile Şapte seri apare şi o baladă în versuri dedicată regretatului personaj din Game of Thrones/Urzeala Tronurilor.

Fragment din Balada lui Jon Snow, scrisă de Moni Stănilă:

Motto: Ucis lângă un copac?!

R.R. Martin, wtf?!

Îs dintr-a-lui Stark feciori

Cunoscut doar Snow de voi

Ca toţi cei născuţi din flori.

(...)

Peste ziduri, peste porţi,

Peste vii şi peste morţi

Şi să spulberăm destine!

Nu te teme, iarna vine,

Dar-naintea ei din nou

Nu stă Zidul, ci Jon Snow.

Balada completă poate fi citită pe pagina de Facebook a revistei Şapte Seri.

Noul sezon al celebrului serial Urzeala tronurilor/Game of thrones va fi lansat pe 25 aprilie la HBO, de la ora 4.00 dimineaţa, în acelaşi timp cu premiera din Statele Unite, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus