Skip to main content

Cristian Zgabercea se întoarce producător general al TVR, după o decizie a tribunalului

 
Cristian Zgabercea se întoarce producător general al TVR, după o decizie a tribunalului
zgabercea cristian tvr

Cristian Zgabercea se întoarce la TVR pe poziția de Producător General, conform unui anunț publicat pe site-ul intern al TVR.

Publicitate

Zgabercea s-a autosuspendat din poziția de la TVR anul trecut, când era implicat în dosarul lui Nicușor Constantinescu. Zgabercea a dat în judecată TVR după ce instituția nu a acceptat întoarcerea lui la Televiziunea publică și a avut câștig de cauză.

Anunțul intern:

Ca urmare a primirii Certificatului de grefă - Tribunalul Bucureşti, secţia a VIII a, Conflicte de muncă şi asigurări sociale, prin care ni se comunică faptul că se dispune anularea Deciziei DRU nr.186/31.08. 2015, vă anunţăm că dl. Cristian Zgabercea revine pe post şi îşi reia atribuţiile deţinute înainte de emiterea actului DRU la care se face referire mai sus.

Dl. Zgabercea îşi reia sarcinile de Coordonator cu atribuţii de Producător General al S.R.T.V.

Scurt istoric al procesului, via HotNews:

Cristian Zgabercea a fost trimis in judecata de DNA pentru complicitate la abuz in serviciu, constituire a unui grup infractional organizat si evaziune fiscala, in dosarul lui Nicusor Constantinescu. La data comiterii faptelor incriminate, Zgabercea era consilierul presedintelui CJ Constanta.

În primăvara anului trecut, urmare a procesului în care era implicat, Zbgabercea s-a autosuspendat din poziția de la TVR.

La sfarsitul lunii august, TVR il impiedica, printr-o decizie a Resurselor Umane, pe Zgabercea sa revina pe post, iar el a contestat decizia respectiva in instanta. De la plecarea sa, postul de producator general a fost ocupat un timp de Titi Dinca, iar mai tarziu, tot pentru o perioada interimara, de Liviu Nicolescu, director al studiourilor centrale al TVR.

Pe 30 martie a.c., Tribunalul Bucuresti a admis actiunea prin care Zgabercea "contesta decizia de suspendare a contractului de munca".

Citește și:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu