Skip to main content

VIDEO. 16 ani de Cronica Cârcotașilor. Huidu: În afară de "Starea nației" stăm rău la capitolul emisiuni de atitudine

 
VIDEO. 16 ani de Cronica Cârcotașilor. Huidu: În afară de "Starea nației" stăm rău la capitolul emisiuni de atitudine

Cronica Cârcotașilor, una dintre cele mai longevive emisiuni de satiră din România, împlinește 16 ani de la lansare. Emisiunea prezentată de Ioana Petric, Codruț Keghes (Cătălin Dezbrăcatu') și Șerban Huidu este difuzată în fiecare miercuri, de la orele 20.30, la Prima TV.

Cronica Cârcotaşilor a debutat pe micul ecran în anul 2000, la televiziunea deținută de Cristian Burci. Până în prezent, Prima TV a difuzat peste 30 de sezoane ale emisiunii lansate de Șerban Huidu. 

Publicitate

Șerban Huidu, despre cei 16 ani ani de Cronica Cârcotașilor:

„Emisiunea asta am început-o spunând că sunt mic, negru și urât! Între timp m-am schimbat: sunt mare, negru și urât! Ideea emisiunii a fost o asanare o spațiului public românesc! Se pare că am avut dreptate.

La mai bine de 10 ani după ce le-a semnalat Cronica, adevărurile au ieșit la iveală! De la Vanghelie la matușa Tamara, de la Dan Diaconescu la Voiculescu. De la Jiji la Zăvoranca și de la Mazăre până la orice alt baron local intrat în gura cârcotașilor!”

Huidu, despre emisiunile cu atitudine:

“Cred că astăzi, o emisiune de atitudine este ceea ce lipsește televiziunilor din România! În afară de "Starea nației" stăm rău la capitolul ăsta: mogulii își aruncă în luptă niște pitecantropi părtinitori, lătrători pe aceeași parte iar emisiunile de umor se bazează pe interpretarea - uneori genială, recunosc - a unor personaje mondene!

Din păcate atitudine, idei, asanare cam slab! Asta este Cronica: o emisiune de atitudine care se folosește de umor!

Așa că, încercăm să mergem mai departe în ciuda schimbărilor, plecărilor, și venirilor! Toți suntem uniți în jurul acelorași idei care nu sunt diferite de cele cu care am început în aprilie 2000. Și dacă suntem și sprijiniți, emisiunea care împlinește 16 ani va merge mai departe!”

Cele mai bune momente ale Cronicii Cârcotașilor:

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

 • Tot de 16 ani va urmaresc si eu si nu sunt dezamgita va urmaresc in continuare.Conditiile au fost mai grele acum dar sunt convinsa ca va veti reveni .Luni si marti nu ati avut emisiune? Stabiliti un program sa il stim si noi cei care va urmarim.
 • Am şi eu o întrebare pentru domnul Huidu! De ce îşi încheie fiecare propoziţie cu un semn al exclamării! Şi asta, indiferent dacă e sau nevoie de el! !!! !!!

  Avea cumva şi un semn al exclamării la lunetă? Eu n-am observat!

  !!!
 • Singurul moment comic e cand le vedem audientele. Sunt clipuri cu liceeni care se filmeaza in pauza, puse pe youtube fara tantam pe paginademedia.ro, cu mai multi spectatori decat aceasta "emisiune de atitudine".
 • Trist si foarte politizat umorul lor actual. Au fost buni la un moment dat. Acel varf a trecut si conform legilor matematice sunt sanse spre zero sa se intoarca.
 • Ma uitam la fiecare emisiune pana la accidentul lui Huidu. Mi se pare cel putin imoral sa ai atitudine cand ai oameni pe constiinta. Pt domnul Huidu, doar o parere: a imbatranit urat de tot. Cand ceri decenta de la altii tu trebuie sa fii un model de decenta.
 • Depinde pe ce targhet te uiti! Duminica de exemplu pe 18-49 a fost la un moment dat a doua televiziune dupa antena 1. In conditiile in care prima e locul8-9! Bebelusul dar ce ip intersant ai! Mi se pare foarte cumoscut si mai ales jenant ca te ascunzi in spatele unui pseudonim! Divertisii aveau 10 rating la protv! Cat au avut la digi?
 • Gasesti si Prima, Antena Stars *** Digi etc doar Otv nu mai e...Gainusa are alte planuri! Auzi ca e director mai noi! Noi l-am chemat dar nu a vrut sa vina!
 • Este naspa emisiunea in prezent, mai ales cu fosta bebelusa ca moderator. Mai bine il aduceau pe Gainusa alaturi Dezbracatu pe post de moderatori. In fine, scopul emisiunii nu mai este aceleasi: Acum se urmareste sa apara doar Antena1, Antena3, ProTV si Kanal D.
  Parca era de luni pana joi.

Trimite un comentariu