Skip to main content

De la "Am ceva să-ți spun" la Antena 3. Sonia Simionov, fosta gazdă a emisiunii, program la stația de știri

 
De la "Am ceva să-ți spun" la Antena 3. Sonia Simionov, fosta gazdă a emisiunii, program la stația de știri

Sonia Simionov, care a prezentat emisiunea Am ceva să-ți spun la Antena 1, se va regăsi în grila postului de știri Antena 3.

Publicitate

Potrivit informațiilor Paginademedia.ro, ea  urmează să realizeze la televiziunea condusă de Mihai Gâdea un program de retrospectivă, difuzat în weekend, cu principalele subiecte de la Observator. Conform acelorași surse, emisiunea ar urma să fie difuzată în intervalul 17.00 - 17.30.

Contactați de Paginademedia.ro, oficialii Antena 3 nu au comentat informațiile. Ei au spus că momentan nu pot oferi date cu privire la noile emisiuni care vor intra în grila canalului de știri. 

CONTEXT. Sonia Simionov a prezentat în toamna anului trecut un format bazat pe emoție, cu rezultate modeste de audiență. Antena 1 a lansat pe 1 octombrie emisiunea Am ceva să-ţi spun, cu Sonia Simionov în rol de prezentator şi Dana Mladin producător. Programul, realizat după un format din Italia, nu s-a bucurat de succes în rândul telespectatorilor postului şi a fost scos după doar şase ediţii, fiind înlocuit cu filme, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu