Skip to main content

Dilema Veche, Decât o revistă şi Revista 22 au obţinut finanţare de la Ministerul Culturii. Lista publicaţiilor şi a sumelor obţinute

 
Decât o revistă. Foto: Facebook
Decât o revistă. Foto: Facebook

Dilema Veche, Decât o revistă, Observatorul Cultural, Revista 22 şi Institute se numără printre publicaţiile care au obţinut finanţare de la Ministerul Culturii.

Publicitate

Un total de 34 de reviste şi publicaţii, altele decât cele propuse de uniunile de creatori, au obţinut peste 50 de puncte, la sesiunea de finanţare demarată de Ministerul Culturii (MC) în luna februarie, şi vor primi, în total, peste 250.000 de euro (1.124.999 de lei), scrie News.ro.

Suma maximă cu care poate fi finanţată o revistă sau publicaţie culturală câştigătoare este de peste 20.000 de euro (100.000 de lei). Alocarea banilor a fost făcută în funcţie de punctajul obţinut.

Publicaţiile care au obţinut cel mai mare punctaj şi cea mai mare sumă din partea Ministerului Culturii sunt Dilema Veche, Observator Cultural şi Revista 22 - cu câte 95 de puncte. Acestea vor primi, fiecare, suma de 75.000 de lei, informează cultura.ro.

Decât o revistă şi The Institute, The Magazine vor primi fiecare aproape 9.000 de euro (42.000 de lei). Iar publicaţia de benzi desenate Harap Alb continuă a obţinut o finanţare de peste 3.500 de euro (16.693).

Lista cu revistele şi publicaţiile care vor primi finanţare din partea Ministerului Culturii, publicată pe Cultura.ro

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Marius Salam Marius Salam
    A saracit Soros? Iar cei de la Dilema Veche plecasera dezgustati de la Dilema de stat.
  • MariusONC MariusONC
    Aha, deci doamna Pora şi toți ceilalți propagandişti fac propagandă pe banii statului. Tare.

Trimite un comentariu

sus