Skip to main content

Experiment repetat. ProSport a găsit în 5 minute un suporter care a băgat laserul în ochii adversarilor Stelei

 
Fotografia în care Florentin C. este surprins căutând cu raza laser feţele jucătorilor de la ASA. Foto: Mediafax, Alexandru Dobre
Fotografia în care Florentin C. este surprins căutând cu raza laser feţele jucătorilor de la ASA. Foto: Mediafax, Alexandru Dobre

NICIUN BIZON PE STADION. După ce în urmă cu o săptămână ProSport a reuşit cu ajutorul Facebook să-l descopere pe cel care a stricat momentul de reculegere ţinut în memoria lui Johan Cruyff, la meciul România - Spania, acum publicaţia de sport a repetat experimentul.

Publicitate

De data aceasta cel vizat de "ancheta ProSport" a fost un suporter care i-a deranjat cu un laser pe adversarii Stelei din meciul de ieri împotriva ASA Tg. Mureş.

Costin Ştucan, redactor-şef la ProSport, a anunţat că cel care a "mânuit raza laser" a fost identificat în cinci minute pe reţeaua de socializare Facebook. Se numeşte Florentin C. şi este din Bucureşti. Jurnaliştii de la ProSport l-au sunat pe suporter care şi-a cerut scuze pentru gestul său.

CAMPANIE. Ca urmare a acestor experimente, publicaţia de sport a grupului Mediafax a lansat campania "Niciun bizon pe stadion" prin care îşi propune să individualizeze "gesturile necivilizate de pe stadioanele din România, scoţându-i pe autori din mulţimea în spatele căreia se ascund".

"Ruşinea este singurul sentiment care-i poate face pe bizonii de pe stadioane să renunţe la obiceiurile nocive. Cei care vor tribune ca în Anglia ne pot relata gesturile lipsite de bun simţ pe reţelele de socializare, cu haştagul #niciunbizonpestadion", spun cei de la ProSport.ro.

Citeşte şi:

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Petrisor Petrisor
    Ce-aveti cu bizonul oameni buni? E animal pe cale de disparitie!! Omu asta reprezinta ceva care se inmulteste! L-as asocia cu punga de plasitc sau cu smogul, cu cozile in trafic, cu celulele canceroase....
  • Iuli Iuli
    Sa o caute si pe Elodia

Trimite un comentariu

sus