Skip to main content

ÎNSCRIERI. Se caută echipe care să relateze inovativ subiecte de sănătate

 
ÎNSCRIERI. Se caută echipe care să relateze inovativ subiecte de sănătate

CJI, Global News Network şi Google News Lab organizează pe 16-17 aprilie primul Editors lab, un program global care reuneşte echipe de jurnalişti, programatori şi designeri cu scopul de a lucra împreună şi a găsi noi modalităţi de a relata pe o temă dată.

Publicitate

Anul acesta, tema este „Noi modalităţi de a acoperi subiecte despre sistemul de sănătate”. „În jur de 90% din români sunt nemulţumimţi de sistemul public de sănătate. Ce instrumente digitale de informare sau servicii pot contribui în acest caz? Cum pot fi românii mai bine informaţi despre serviciul de sănătate publică. Cum se pot utiliza, într-un mod inovtiv, datele pentru a monitoriza calitatea serviciilor de stat”, se arată pe site-ul programului.

CJI anunţă că s-a dat startul pentru înscrierile la Editors Lab. Pentru acestea este nevoie de echipe formate din trei persoane (jurnalist, programator şi designer), care trebuie să-şi anunţe intenţia de participare pe adresa de e-mail (staff @ cji.ro). Săptămâna următoare, reprezentanţii CJI vor transmite invitaţiile către echipe (numărul de locuri este limitat).

După prima etapă (16 şi 17 aprilie), va fi desemnată echipa câştigătoare din România care va participa, alături de echipe din alte ţări, la Global Editors Network Summit, care se va desfăşura în perioada 15-17 iunie la Viena.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus