Skip to main content

Prima TV şi Fundaţia Dezvoltarea Popoarelor lansează campania socială Crede in bine! Arbitrează-le destinul!

 
Prima TV şi Fundaţia Dezvoltarea Popoarelor lansează campania socială Crede in bine! Arbitrează-le destinul!

Prima TV şi Fundaţia Dezvoltarea Popoarelor lansează pe 10 aprilie campania socială Crede în bine! Arbitrează-le destinul!, care îşi propune să descurajeze abandonul şcolar în rândul elevilor cu vârste până în 14 ani prin proiectul Şcolii Sociale Sportive.

Publicitate

În cadrul acestei campanii, Prima TV va difuza în fiecare weekend la Focus, de la ora 18.00, cazurile mai multor copii care fac parte din programul Şcolii Sociale de Fotbal.

În cadrul materialelor difuzate la principalul jurnal de ştiri din weeekend de la Prima TV, telespectatorii vor fi încurajaţi să doneze 2 euro la sms 8834.

De unde a pornit campania

În România, în fiecare an şcolar, 17% dintre elevii români abandonează cursurile. Cifrele sunt alarmante având în vedere că 280.000 de elevi nu sunt cuprinşi într-o formă de învăţământ. Acest lucru arată că în sistemul de învăţământ intră, într-un an, mai puţini copii decât cei care renunţă la şcoală.

Fundaţia Dezvoltarea Popoarelor a pus în practică acest proiect, în parteneriat cu Primăria Sectorului 3, începînd cu 2012. În acest moment, 45 de copii din familii defavorizate sunt ajutaţi, printr-o metodologie pusă la dispoziţie de Fundaţia Real Madrid, să nu abandoneze şcoala şi să se dezvolte normal în pofida condiţiilor grele de acasă.

Copiii au patru antrenamente săptămânale, dar nu participă la nicio competiţie sportivă, programul având o latură exclusiv socială.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Serban Salam Serban Salam
    Eu cred in Huidu. El ne mantuie, cate trei la fiecare lovitura.
  • Bbybrok Bbybrok
    Mai bine si ar plati datoriile la stat si la angajati si din impozite statul piate face lucruri.
  • MANU MANU
    pana una -alta Nu asta e Solutia ci MUNCA Avem nevoie de munca calificata si ncalificata Din pacate fuga dupa diplome a distrus economia acestei tari NU trebuie incurajati cu DONATII si daruri ci PUSI LA TREABA
  • Unu Unu
    Din donatii o sa se plateasca si salariile la Prima?
  • Iuli Iuli
    Si uite asa se fac donatii in care PrimaTv face bani batandu-si joc de acei oameni sarmani, la fel cum face Maruta si Gherghe. Le asigura ziua de azi si de maine atata timp cat ii filmeaza, iar apoi Dumnezeu cu mila.

Trimite un comentariu

sus