Skip to main content

Primul trailer pentru următorul film Star Wars este online. Clipul a strâns milioane de vizualizări în câteva ore

 
Primul trailer pentru următorul film Star Wars este online. Clipul a strâns milioane de vizualizări în câteva ore

Disney a lansat primul trailer pentru cel mai nou film din universul Star Wars, anunţă Wired.com. Clipul publicat ieri pe YouTube a fost vizualizat de peste 13,5 milioane de ori.

Publicitate

Este un trailer fără lightsaber, fără Jedi, fără Sith şi fără personaje importante din filmele anterioare ale francizei Star Wars, dar asta nu înseamnă că nu este palpitant pentru fanii seriei concepute de regizorul George Lucas.

Rogue One: A Star Wars Story prezintă povestea unui grup de rebeli ce încearcă să fure planurile originale ale Stelei Morţii. Acţiunea se petrece după Episodul III, dar înainte de Episodul IV, filmul Star Wars original din 1977.

La începutul teaserului, personajul interpretat de Felicity Jones este arestat şi acuzat, printre altele, de falsificarea unor documente furate. Rebelii sunt gata de luptă şi o vedem pe eroina filmului luptându-se cu un grup de Stromtroopers.

Regizat de Gareth Edwards, după un scenariu de Chris Weitz, cel mai nou film din seria Star Wars va apărea în cinematografe la mijlocul lunii decembrie a acestui an.

Din distribuţie mai fac parte Diego Luna, Ben Mendelsohn, Donnie Yen, Jiang Wen, Forest Whitaker, Mads Mikkelsen, Alan Tudyk şi Riz Ahmed.

Primul trailer pentru noul film Star Wars

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus