Skip to main content

Robert Turcescu va candida la primăria Capitalei din partea PMP

 
Robert Turcescu va candida la primăria Capitalei din partea PMP

Fostul jurnalist Robert Turcescu va candida din partea Mişcării Populare la primăria generală a Capitalei. El a fost anunţat în urmă cu puţin timp de către Traian Băsescu, preşedintele partidului.

Publicitate

Traian Băsescu a mărturisit în conferinţa de presă din această seară că ar fi candidat chiar el la primăria Capitalei, dacă nu ar fi fost trimis în judecată.

El este cel de-al doilea fost jurnalist care intră în cursa pentru Primăria Generală, după Gabriela Firea, care candidează din partea PSD.

Traian Băsescu, despre Robert Turcescu: „Am apreciat faptul că a găsit puterea să fie corect la un moment dat recunoscând ca l-a făcut Gheorghe Oprea ofiţer în rezervă.”

Reamintim că fostul preşedinte Traian Băsescu a fost pus sub acuzare pentru spălare de bani, într-un dosar de la Parchetul instanţei supreme privind un teren din cartierul Primăverii din Capitală pe care fostul preşedinte l-ar fi obţinut când era primar al Capitalei şi i l-ar fi vândut omului de afaceri Costel Căşuneanu.

Robert Turcescu intră în politică după un an şi jumătate de la autodenunţul făcut în direct la postul B1, potrivit căruia ar fi fost ofiţer sub acoperire. „Am căutat ani de zile până să am puterea să scot asta la iveală”, a spus atunci Turcescu. “n-am trăit o bucurie mai mare, o eliberare mai mare, n-am auzit lucruri mai frumoase în sufletul meu decât azi cand m-am eliberat de povara asta”, declara anul trecut în emisiunea de la B1, fără a face alte clarificări.

Citeşte şi:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Nicu.B Nicu.B
    Parca doream sa alegem altfel de oameni,dar cand apare cineva hop cu etichetele basist,legionar,mason,ba ca este prea alb,ba ca este prea negru.Intre angajatii de la opera si locuitori Bucurestiului nu vad nici o diferenta.De fapt romani in tot si toate.
  • max max
    Tociu cu Palade viceprimar!
    O varianta...
  • trei dintr-o lovitura trei dintr-o lovitura
    ar trebui sa candideze si Huidu, ca si el e valabil
  • d d
    ***
  • Ciobanul Bucur Ciobanul Bucur
    Foarte bine, Robert, eu te voi vota! Nu vei iesi pe primul loc, dar sunt convins ca vei obtine un numar onorabil de voturi.
  • cr cr
    Omul SRI-ului la PMB? :)) O sa fii codas dupa voturi.
  • an an
    sanse foarte mici....

Trimite un comentariu

sus